Magával ragadó virtuális élmény Toyo tól – SEMA show 2020

A szokásokhoz híven idén is megrendezésre került volna a SEMA show, azonban a jelenlegi helyzetre tekintettel a nagyközönség előtt a kiállítást nem nyitották meg.

Ugyanakkor nincs ok a az aggodalomra, ugyanis a fejlesztők készítettek egy alkalmazást, aminek a segítségével 3D-ben körbejárható a kiállítás.

A Toyo Tyres Treadpass 3D-vel a látogatók otthonuk kényelméből és biztonságából látogathatják meg a kiállítást virtuálisan.

A Treadpass 3D lehetőséget nyújt a virtuális résztvevőknek arra, hogy 360 fokos betekintéssel fedezzék fel a járműveket, mindemellett pedig elolvashatják a specifikációkat. Fényképeket készíthetnek és megoszthatják őket a közösségi médiában. A Treadpass 3D használható táblagépről, okostelefonról, számítógépről egyaránt.

Minden Treadpass 3D-ben bemutatott jármű Toyo gumiabroncsokkal van felszerelve, beleértve a vadonatúj Toyo Open Country termékeit is.

Kiállított járművek:

1970 Chevrolet Chevelle SS „BULLY”, Ben Craven

– 1000 lóerős motorral rendelkezik, versenyre hangolt futóművel, osztott lengőkarokkal, egyedi kivitelben, SPAL-hűtésű szervokormány, termosztáttal vezérelt olajhűtők és Toyo Proxes R888R gumik

Alex Lawn 2020-as Chevrolet Corvette C8

– Pandem C8 széles karosszéria, Airlift légrugózás, teljes Borla kipufogó, Ld97

kovácsoltvas felnik és Toyo Proxes R888R gumik

1991 Ford Bronco, Stephen Lewis

– Turn Key LS3 500 lóerős motorral és Cullhane 4L80 sebességváltóval, Currie hátsó burkolattal, Ocho Fab TTB első merevítők, King Shocks alváz, verseny felnik és Toyo országúti  M / T gumik

A Toyo Tyres®-ről

Az 1966-ban alapított Toyo Tyre U.S.A. Corp. az innovációt, a minőséget és a kiváló teljesítményt képviseli.

 A Toyo Tyres 75 éve nyújtja világszerte szolgáltatását. A vállalat a prémium gumiabroncsok teljes skáláját kínálja a szinte minden jármű számára, beleértve a könnyű teherautókat, a terepjárókat, a crossovereket, a sportautókat, a luxusautókat és a hibrideket is.

A legtöbb gumiabroncsot az Egyesült Államokban gyártják a legkorszerűbb georga-i gyárban.

A későbbiekben érkezünk további anyagokkal a kiállításról!

Vélemény, hozzászólás?