in ,

McGregor az MMA bajnok visszavágót akar?

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - JANUARY 23: In this handout image provided by the UFC, (R-L) Dustin Poirier punches Conor McGregor of Ireland in a lightweight fight during the UFC 257 event inside Etihad Arena on UFC Fight Island on January 23, 2021 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Karrierje során először fordult elő, hogy kiütötték Conor McGregort. Dustin Poirier a második menetben KO-val győzött, így Conor megtapasztalhatta milyen érzés alul maradni.

Ellenfele, Dustin Poirier egy év kihagyás után tért vissza a ketrecbe, sokak nagy örömére.

Conor McGregor a Toyo Tire által szponzorált UFC MMA bajnokság egyik leghíresebb harcosa, ha minden jól alakul, hamarosan láthatjuk a ketrecben harcolni, nyilatkozta edzője, John Cavanagh.

A váratlan kiütés után szinte azonnal megkezdődtek a találgatások, hogy Conor vajon mikor fog visszatérni a ringbe és ki lesz az ellenfele. Edzője erről nyilatkozott: a veszteség után Conor izgatottan tudakolta a visszavágó körülményeit, de egyáltalán az is kérdéses, hogy ez meglesz-e tartva. Igaz ellenfele, Poirier nem lenne ellene, így a remények szerint nyár előtt összejöhet a visszavágó. Ha ez mégsem tudna megvalósulni, edzője szerint Conor könnyen lehet, hogy visszatérne a bokszhoz.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Közlekedés 2021-ben – a jövő járművei

A Falken mostantól a Nürburgring Endurance Series hivatalos partnere