A Nexen Tire lett a KIA EV6 első szerelésű gumija

A NEXEN TIRE, a népszerű gumiabroncs gyártó bejelentette, hogy ismét az ő abroncsait választotta az egyik gyártó, nevezetesen a KIA, első szerelésű abroncsának.

 A Kia első elektromos autója, az EV6

A NEXEN TIRE ROADIAN GTX EV és N’FERA Sport elektromos autókra tervezett abroncsait az EV6-ra, a Kia első elektromos járműmodelljére szerelik fel, amely a Hyundai Motor Group elektromos globális moduláris platformján (E-GMP) alapul. Az EV6 teljesítménye több mint 475 km egyetlen töltéssel. A töltési üzemmódok használatakor kiválasztható a gyorstöltés, amikoris az autó 18 perc alatt feltölthető akár 80%-os töltöttségre.

A 235/55R19 101H méretű ROADIAN GTX EV prémium szezonális gumiabroncs, amely megfelel az elektromos járművek minden követelményének a biztonság, a tartósság és az alacsony zajszint tekintetében. A 235/55R19 105V XL méretben felszerelt N’FERA Sport EV javítja a nagy sebességű stabilitást és a kezelhetőséget, miközben maximális tapadást és fékerőt biztosít nedves és száraz felületen egyaránt.

A két elektromos jármű gumiabroncsot úgy tervezték és alakították ki, hogy nagyobb kopásállóságot biztosítsanak, és minimálisra csökkentsék a gumiabroncsok zajszintjét. A zajcsökkentő rendszer alkalmazásával körülbelül 5 dB-el alacsonyabb zajszint érhető el.

Nexen Tire KIA EV6

NEXEN TIRE globális jelenlét

A NEXEN TIRE már elkezdte szállítani első szerelésű abroncsait a Kia Soul EV és US EV startup Canoo számára, ami erős helyet foglal el a globális elektromos járműiparban. A Társaság tovább kívánja bővíteni globális jelenlétét a kutatás -fejlesztésre, valamint a mobilitási beruházásokra összpontosítva.

NEXEN Tire – Volkswagen Golf, SEAT Leon első szerelés

Foglaljon online időpontot kényelmesen gumicserére!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!