NEXEN Tire – Volkswagen Golf, SEAT Leon első szerelés

Nexen tire Volkswagen Seat

NEXEN Tire – Volkswagen, SEAT

A NEXEN TIRE, a feltörekvő gumiabroncs-gyártó ma bejelentette, hogy az N’FERA Sport eredeti felszereltségként szerepel majd a Volkswagen nyolcadik generációs Golfján és a SEAT negyedik generációs Leonján, 225 / 45R17 91W méretben.

A Golf, más néven „Hot Hatch”, a Volkswagen zászlóshajója, és 1979-es indulása óta több mint 35 millió darab került eladásra. Eközben a Leon a spanyol SEAT autóipari vállalat reprezentatív ferdehátú modellje, több mint 2 millió eladott darabbal az 1999-es indítás óta.

NEXEN N’FERA Sport

Az N’FERA Sportot európai sportjárművekhez tervezték, kiemelkedő teljesítményt és biztonságot nyújtva nagy sebességű vezetés közben. A termék különleges jellemzője a kiváló kezelhetőség és a fékteljesítmény, még hirtelen megállások esetén is.

Az abroncs számos elismerést és eredményt kapott, köztük az Auto Club Europa (ACE) német autóipari magazin tesztjén a Lenkrad nevű cégtől. A vállalat nemrégiben az N’FERA SPORT-ot értékelte és első helyre szavazta a nyári gumik tesztjén.

A Nexen N Fera Sport SU2 egy rendkívül nagy teljesítményű nyári gumiabroncs, amelyet személygépkocsikhoz terveztek. Ez a gumiabroncs váltotta fel a Nexen N Fera SU1 modellt.

Nexen Tire Volkswagen Seat

Nexen N’Fera Sport teszteredmények

Pozitív – Rövid féktávolság és jó kezelhetőség száraz és nedves felületeken, nagy ellenállás az aquaplaning ellen, jó ár-érték arány.

Negatív – Nagy gördülési ellenállás.

Összességében – erősen ajánlott

Nagyon jó száraz tapadás

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!