Nexen N’Fera Sport abroncsokon érkezik a legújabb Mercedes E-osztály

A Mercedes-Benz jóváhagyta a NEXEN N’FERA SPORT gumiabroncsot a legújabb E-osztály eredeti felszereléséhez. Az OEM jóváhagyás a világszerte értékesített járműveken való használatot biztosítja. A 11. generációs modell a 225/55 R18 102Y XL méretű NEXEN abroncsokat viseli majd.

Az N’FERA SPORT egy európai prémium sportabroncs, amelyet a NEXEN Tire európai üzemében gyártanak. Kiváló vízelvezetési teljesítményt nyújt 3+1 széles barázdával és aszimmetrikus mintázatával, amely tökéletesen illeszkedik a sportos vezetési stílushoz, és kiváló teljesítményt nyújt vizes és száraz úton egyaránt.

A mintázati kialakítás optimalizálásával nagymértékben javult a nagysebességű vezetési kezelhetőség, a vezetési komfort és a zajcsillapítás, valamint új keverékek alkalmazásával maximalizálták a tapadási teljesítményt.

Mindeközben az N’FERA SPORT „erős ajánlás” és „vásárlási ajánlás” minősítést kapott a vezető európai autóipari magazinok, például a német Auto Bild, az ADAC és az Ace Lenkrad által végzett nyári gumiabroncs-teszteken termékminőségi és technológiai szempontok alapján. Emellett elnyerte a fődíjat a németországi Red Dot Design Awards terméktervezési kategóriájában.

Válogasson kedvére Nexen nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át 5.000 Ft kedvezménnyel több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!