Bemutatjuk országos szervizhálózatunkat

Az Abroncs Kereskedőház céljául tűzte ki egy olyan szervizhálózat létrehozását, melynek szervizei a vásárlók lakóhelyéhez közel találhatóak, illetve ahol szakszerű, színvonalas szolgáltatásokkal tudjuk segíteni Önöket a gumiabroncsok világában.

Újragondoltuk hálózatainkat és átszervezés eredményeként megalapítottuk a Gumi Pont Szervizhálózatot.

gumi pont szerviz

A szervizhálózatunk tagjait országszerte, több mint 150 ponton megtalálhatja, így biztos lehet benne, hogy Önhöz közel is könnyen talál egyet.

Miért is tartjuk ezt fontosnak?

Vásárlói szemmel nézve a gumivásárlás egészen egyszerű folyamat. Megnézzük, milyen méretet kíván az autónk, tudjuk, hogy melyik szezonban használnánk az abroncsot. A keresésnél szembesülünk vele, hogy tudásban is lehet különbség, – csakúgy, mint egy mosógépnél – megjelennek a gyári címke a betűjelzései: milyen az adott gumival az üzemanyag hatékonyság, mennyire hatékony vele a fékezés nedves úton, mennyire zajos menet közben. És akkor a terhelési- és sebességindexekről még nem is ejtettünk szót.

És az IDŐ. A mai rohanó világban, amikor az emberek kanapéból, online rendelnek szinte mindent, számít, hogy mennyi időt töltünk az autóban, vagy épp egy szervizelésre várva. Elengedhetetlen, hogy ott spóroljunk az időnkkel, ahol csak tudunk.

NEM IS OLYAN EGYSZERŰ A VÁLASZTÁS?

Ezeket nézve fontosnak tartjuk, hogy megfelelően reagáljunk az igényekre.  

A Gumi Pont Szerviz hálózat a következőket kínálja:

  • Online időpontfoglalás
  • Ingyenes szállítás a kiválasztott szervizbe gumicsere esetén
  • Hozzáértő gumiszerelő szakemberek, akik széleskörűen tudnak segíteni
  • Váratlan helyzetekre való megfelelő reagálás
  • Folyamatos kedvezmények

A gumi.hu oldalán pillanatok alatt időpontot kérhetünk a gumiszerelésre. Az általunk választott Gumi Pont Szervizben ott sorakoznak majd a megvásárolt abroncsaink amikor megérkezünk, és szakembereink szeretett autónk megóvása mellet bonyolítják le a professzionális gumicserét.

Keressen Minket bizalommal, hiszen azért vagyunk, hogy ügyfeleink biztonságban közlekedhessenek minden nap!

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos szervizhálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!