Az AMTS 2024 legemlékezetesebb pillanatai

Az AKH-gumi.hu idén 7. alkalommal vett részt Közép-Európa legnagyobb Autó, Motor és Tuning Show-ján, az AMTS-en, amely rekordszámú látogatót vonzott az eseményre. Több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program várta az ide ellátogatókat. Idén a gumi.hu az eddigi legizgalmasabb standdal, a legkülönlegesebb autókkal és egyedülálló kedvezménnyel készült.

AMTS belépőjegyével most olcsóbb a szerelés. Nem kell mást tennie, mint a gumi.hu-n online bejelentkezéskor megadnia AMTS belépőjegye sorszámát, mi pedig 6.000 Ft kedvezményt biztosítunk a szerelés árából országos szervizhálózatunkban.

Ugye Ön sem hagyta ki idén az AMTS-t? Ha mégis, akkor most bemutatjuk, hogy jövőre miért érdemes kilátogatnia!

Idén a G pavilon, ahol a megszokottakkal ellentétben most kizárólag a minőségi tuningé, valamint a legmagasabb kategóriás járműveké volt a főszerep, legnagyobb standját tudhattuk magunkénak.

2024-ben izgalmas nemzetközi felhozatallal, és ismét elképesztően komoly autókkal érkezett a gumi.hu a show állandó partnereként, valamint a TOYO TIRES magyarországi importőreként. Standunkon a brutális nemzetközi építések mellett az egyik fő szenzációt Európa egyik legismertebb autós arca, Jean Pierre Kraemer, azaz a JP Performance autói jelentették.

A két összetéveszthetetlen autó egyike a „Dragon Supra” névre hallgató Toyota Supra MK5, valamint a 2JZ motorral szerelt extravagáns „2Crazy” GT86-os először voltak megtekinthetők Magyarországon. Nem kevésbé keltette fel a figyelmet a világon mindössze 80 darabos szériában gyártott Nissan R34 GT-R V-spec példánya sem. Emellett a standon megtekinthető volt még a Mitsubishi Lancer EVO, valamint a TOYOTA Supra GT4, mely számos sikert tudhat magáénak olyan világversenyeken, mint az egyik leghíresebb versenysorozat Nürburgring Endurance Series.

Nem véletlen, hogy a gumi.hu standján kiállított autócsodák közül 2 díjat is nyert:

  • Dragon Supra: TOP 10 International díj
  • Nissan GTR Skyline: Best Japanese díj

A gumi.hu standja Toyo Tires márkával felruházva várta az oda látogatókat érdekesebbnél érdekesebb aktivitásokkal és játékokkal. Megtalálható volt standunkon a Toyo Tire Hurrican, ahol szivacslabdák szélviharában kellett minél többet elkapni. A másik nagy durranást az autóverseny szimulátor és a reflexfal jelentette. Emellett a gyereksarokban színezővel vártuk a kisebbeket, hogy a Dragon Suprát saját elképzelésük szerint színezhessék.

Standunkon helyet kapott a Toyo Tires rendhagyó abroncsa, amely különlegessége, hogy 90%-ban fenntartható anyagok felhasználásával állították elő.

sustainable

Ne feledje, hogy az idei AMTS belépőjegye többet ér, mint valaha, hiszen csak a gumi.hu-n részesülhet hihetetlen 6.000 Ft kedvezményben gumiszerelési szolgáltatásra a GUMI.HU ORSZÁGOS SZERVIZHÁLÓZATÁBAN.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Nincs más dolga, mint bejelentkezni online gumiszerelési szolgáltatásra a gumi.hu-n. Ezután adja meg AMTS belépőjegyének sorszámát, majd iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb akciókról és hírekről. A kedvezmény kupon 2024. március 19. – 2024. augusztus 31. közötti gumiszerelésre vehető igénybe.

Válogasson kedvére Toyo nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 100 ponton országos szervizhálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!