P ZERO E – Csúcsminőségű és elektromos autókra tervezve

Már elérhető a Gumi.hu kínálatában a P ZERO E nyári gumiabroncs, a Pirelli új úttörő terméke, amely egy újabb lépést jelent a fenntarthatóság iránti elkötelezettség és a környezeti hatás csökkentése felé.

Kimondottan csúcsminőségű és elektromos járművekre tervezve, a P ZERO E egyesíti magában az első osztályú ökobiztonsági teljesítményt és a legfejlettebb technológiákat. Optimális fékhatást, kiemelkedő kényelmet és különösen alacsony, az EU-címkén „AAA” besorolású energiafogyasztást biztosít, valamint 55%-ban bioalapú és újrahasznosított anyagokból áll.

Elérhető technológiák

  • ELECT™: Elektromos autók igényeihez kifejlesztett technológia. Az oldalfalon található ELECT™ jelölés azokat a Pirelli abroncsokat jelöli, amelyeket kifejezetten nagy teljesítményű elektromos és plug-in járművekhez fejlesztettek ki, összhangban a Perfect Fit stratégiával.
  • RUNFORWARD™: Lehetővé teszi, hogy akár 40 km-en keresztül 80 km/h sebességgel, zéró nyomással folytassa a vezetést. Emellett hozzájárul az alacsony gördülési ellenállás fenntartásához, valamint az optimális akusztikai és vezetési érzet biztosításához.
  • PNCS™: A Pirelli Noise Canceling System™ (PNCS) egy olyan technológia, amely a gumiabroncs belső kerületi falán elhelyezett hangelnyelő eszköznek köszönhetően képes csökkenteni a járműben a zajt, felére csökkentve azt.

Ha a Gumi.hu kínálatából választ 1 szett 17 coll vagy annál nagyobb Pirelli abroncsot, Ön lehet a büszke tulajdonosa 2 belépőjegynek a Formula 1 2024-es Magyar Nagydíjára, emellett betekintést nyerhet a „száguldó cirkusz” kulisszái mögé Wéber Gáborral. Ha pedig fel is szerelteti Pirelli abroncsait országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban, 4.000 Ft kedvezményt adunk a szerelés árából.

Válogasson kedvére Pirelli nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Pirelli