Biztonság és komfort – PIRELLI CINTURATO™ ALL SEASON SF 3

Bemutatkozik a Gumi.hu kínálatában az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3: a legjobb Pirelli Premium választás a biztonságos vezetéshez a nyári és téli időszakban egyaránt. Osztályelső fékezési teljesítmény a négyévszakos gumiabroncs piacon, 100%-os ‘A osztályú’ minősítés az EU-címke nedves fékezés kategóriájában.

Miért válassza a CINTURATO™ ALL SEASON SF 3-at?

Első helyen fékteljesítmény terén

A DEKRA által tanúsított, kategóriájában legjobb kombinált fékezésnek köszönhetően száraz, nedves és havas úton is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A teljes választék 100%-os ‘A osztályú’ minősítést ért el az EU-címke nedves fékezés kategóriájában.

Kiváló vezetési kényelem

Élvezze a kényelmes vezetési élményt a széles érintkezési felülettel és kiegyensúlyozott nyomáselosztással rendelkező, alacsony zajszintű gumiabroncsunkkal. Az egész termékcsalád ‘A-B osztályú’ az EU-címke menetzaj kategóriájában, ami garantálja a nyugodt és pihentető utazást.

Tartósság, hatékonyság és nyugalom minden évszakban

Javítsa a vezetési élményt egy tartós, négyévszakos gumiabronccsal az optimalizált futófelületi egyenletességnek köszönhetően. Az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 optimalizált hatékonyságot kínál, amelyet az új futófelületi mintázat, az új formaprofil és az új polimerkeverék tesz lehetővé. Nincs szükség szezonális cserére a 3MPSF jelölésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy nyáron és télen egyaránt magabiztosan vezethessen, a TÜV SÜD díjjal kitüntetve.

Kiemelkedő EU-címke minősítés

Az EU gumiabroncs-jelölési szabályai segítik a fogyasztókat abban, hogy megalapozott vásárlási döntést hozhassanak gumiabroncsaik lecserélésekor, mivel a címke kiemeli az üzemanyag-hatékonyság, a biztonság és a zajszint tekintetében nyújtott teljesítményt. Az új CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 kiváló minősítést ért el, különösen a biztonsági kategóriákban, ahol a teljes termékcsaládon belül a legmagasabb pontszámot kapta (‘A’ minősítésű nedves fékezés).

Elérhető technológiák

  • ELECT™: Elektromos autók igényeihez kifejlesztett technológia. Az oldalfalon található ELECT™ jelölés azokat Pirelli abroncsokat jelöli, amelyeket kifejezetten nagy teljesítményű elektromos és plug-in járművekhez fejlesztettek ki, összhangban a Perfect Fit stratégiával.
  • SEAL INSIDE: Defekttűrő technológia. Egy új gumiabroncs-építési technológia, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy a keréknyomás elvesztése nélkül folytassák az utazást, még azután is, hogy a gumiabroncsot egy külső tárgy kilyukasztotta. Ez a nyomásveszteség lehetséges véletlen okainak csaknem 85%-át fedi le.

Ha a Gumi.hu kínálatából választ 1 szett 17 coll vagy annál nagyobb Pirelli abroncsot, Ön lehet a büszke tulajdonosa 2 belépőjegynek a Formula 1 2024-es Magyar Nagydíjára, emellett betekintést nyerhet a „száguldó cirkusz” kulisszái mögé Wéber Gáborral. Ha pedig fel is szerelteti Pirelli abroncsait országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban, 4.000 Ft kedvezményt adunk a szerelés árából.

Válogasson kedvére Pirelli négyévszakos gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Pirelli