A Premier League új partnere a Castrol

A Premier League és a Castrol új együttműködést jelentett be, amely 2022 januárjában veszi kezdetét.

A FIFA világbajnokság és az UEFA Európa-bajnokság korábbi sikeres futballszponzorációira építve a Castrol együttműködik a Premier League-el, hogy a szurkolók látókörébe kerüljön. A Castrol kulcsfontosságú piacai szerte a világon megtalálhatóak: Egyesült Királyság, Kína, ASEAN-országok, Közel-Kelet és Európa.

A megállapodás részeként a Castrol szponzorálja a Premier League Golden Awards programját, és új díjakat indít, amelyek tovább bővítik a meglévő kitüntetéseket. A Castrol lehetőséget ad a szurkolóknak, hogy leadják szavazatukat, és elmondhassák véleményüket a játékosokról, a teljesítményekről és a szezon legfontosabb pillanatairól.

Premier leaugue
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2021-11-24 11:44:09Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

A Castrol a szponzorációt az elektromos járműfolyadékok, a nagy teljesítményű kenőanyagok, valamint a fejlődő szerviz- és karbantartási üzletágának népszerűsítésére kívánja felhasználni. A Castrol termékeit és szolgáltatásait ipari, tengerészeti és energetikai ügyfelei számára is bemutatja.

Mandhir Singh, a Castrol vezérigazgatója elmondta:

„Nagyon örülünk, hogy a Premier League partnerei lehetünk. Ez a partnerség nagyszerű lehetőséget biztosít számunkra, hogy a Castrol meglévő és innovatív új termékeinek és szolgáltatásainak teljes skáláját bemutassuk a fogyasztók és az üzleti ügyfelek számára. Alig várjuk, hogy bemutathassunk néhány izgalmas új kezdeményezést a szenvedélyes futballrajongók számára szerte a világon.”

Richard Masters, a Premier League vezérigazgatója szerint:

„Izgatottak vagyunk, hogy partnerségre léphetünk a Castrollal, amely büszkén támogatja ezt a népszerű futball- és sportversenyt. A Castrol egy valóban nemzetközi márka, várjuk a közös munkát Premier League rajongóinak a világ minden tájáról történő bevonása érdekében.”

Olajcsere Castrollal

Jelentkezzen be olajcserére a szervizkulccsal megjelölt szervizeink egyikébe!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!