EQUIP AUTO PARIS 2022: A Falken bemutatja portfólióját

falken

EQUIP AUTO PARIS 2022: A FALKEN bemutatja jelenlegi portfólióját, amely abszolút az elektromos autózás irányába tart.

2022. október 18. és 22. között a Falken egy 100 négyzetméteres standdal vesz részt az EQUIP AUTO 2022 bemutatón Párizsban, Franciaországban, ahol személygépkocsikhoz, terepjárókhoz, haszongépjárművekhez és nehéz tehergépjárművekhez készült gumiabroncsok széles kínálatából mutat be néhány érdekességet. A Falken a japán székhelyű Sumitomo Rubber Industries Ltd. tulajdona, amely a világ ötödik legnagyobb gumiabroncsgyártója, évente több mint 116 millió gumiabroncs értékesítésével.

A fénypont az első kifejezetten elektromos járművekhez kifejlesztett abroncs lesz, a Falken „e.ZIEX” modellje, amely a járműszegmens első utángyártott abroncsaként kerül piacra a 2023-as nyári szezonban Európában. Energiahatékonyság szempontjából a Falken „e.ZIEX” a Sumitomo csoport által valaha kifejlesztett és gyártott egyik legjobb gumiabroncs lesz. A Falken új téli abroncsának modelljei, a Falken EUROWINTER HS02 és EUROWINTER HS02PRO voltak jelen a vásáron. Az EUROWINTER HS02 a népszerű Falken EUROWINTER HS01 továbbfejlesztett változata sportautok és SUV-k számára.

EQUIP AUTO PARIS 2022

A kiállító másik új csúcsmodellje is reflektorfénybe kerül, a Falken AZENIS FK520. Ez az ultranagy teljesítményű gumiabroncs tavasz óta kapható, és elődje, a Falken AZENIS FK510 sikereire épít. Egy másik vásárlói és tesztkedvenc is látható lesz Párizsban: a Falken ZIEX ZE310 ECORUN nyári gumiabroncs.

Laurent Crampette, a Falken Tire Europe GmbH franciaországi értékesítési menedzsere így nyilatkozott: „Az elmúlt évek bebizonyították, hogy az EQUIP AUTO mennyire fontos platform, nemcsak prémium termékeink bemutatásához, hanem azért is, mert bemutatja a jövő technológiáját. Már alig várom, hogy egy ilyen hosszú szünet után újra találkozhassak partnereinkkel és ügyfeleinkkel.”

A Falken további termékeket is forgalmaz „Sumitomo Tyres” néven. A második márka a precíziós tervezést és a legmagasabb minőséget ötvözi elfogadható áron. A Sumitomo Gumiabroncsok jelenlegi portfóliójából egy válogatás is megtekinthető lesz Párizsban.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!