Kumho Solus 4S HA32 Auto Bild téligumi teszt – remekelnek az abroncsok

A Kumho gumiabroncs kedvező értékeléseket kapott a német Auto Bild gumiabroncs-teljesítményteszten. A Kumho Solus 4S HA32+ „Jó” besorolást kapott.

  • A Kumho Solus 4S HA32+ az ötödik helyen végzett 35 gumiabroncs között az Auto Bild gumiabroncs-tesztjein.
  • A teljesítményteszteket száraz, nedves és havas utakon végezték. A Kumho Tire a legtöbb tesztkövetelményben előkelő helyen végzett.
  • A Kumho WinterCraft WP52 megszerezte az „Eco-Meister 2022” címkét.

Kumho Solus 4S HA32+

A Kumho Tire SOLUS 4S HA32+ négyévszakos gumiabroncs, egy európai speciális termék, kiváló értékelést kapott a 2022-es gumiabroncs-teszten, amelyet Európa legrangosabb autóipari magazinja, az Auto Bild végzett.

Az Auto Bild a világ legbefolyásosabb német autós magazinja, amely különféle teljesítményteszteket végez, beleértve az autókat és a kapcsolódó termékeket is. Ezenkívül az Auto Bild teljesítményvizsgálati eredményei az autók és a kapcsolódó termékek mutatói, amelyek értékeléseit az autóipar szereplői folyamatosan követik, ugyanakkor szakmai információkat nyújtanak a fogyasztók számára.

A nemrégiben az Auto Bild száraz és nedves utakon végezte el a fékerő-teszt első fordulóját 35 Európában értékesített gumiabroncs márkán. Csak a legjobb 15 gumiabroncs-gyártó jutott tovább, hogy részt vegyenek a 2. fordulón, ami meghatározza a végső rangsort. A Kumho Tire az európai piac egyik legkelendőbb terméke. A Solus 4S HA32+ kedvező értékeléseket kapott a kiváló vezetési teljesítmény és stabilitás miatt, függetlenül az útfelülettől. Ennek eredményeként az ötödik helyen állt a döntőben, és elérte a „Jó” fokozatot.

A Solus 4S HA32+ a legkorszerűbb anyagösszetétel és cikk-cakk metsző V-alakú mintázatok alkalmazásával optimalizálja a tapadási és vízelvezetési teljesítményt. Ezenkívül az optimalizált mintázatú kialakításnak, például a háromdimenziós lamelláknak köszönhetően minden évszakban jobb kezelhetőségi és fékteljesítmény érhető el, beleértve az esőt és a havat, valamint a kissé megolvadt jéggel rendelkező latyakos utakat.

A Kumho Tire Solus 4S HA32+ „jó” minősítést kapott Auto Bildtől: „Kiváló tapadással rendelkezik mindenféle úton, és a legjobb vezetési teljesítményt nyújtja nagy futásteljesítménnyel és rövid fékúttal havas úton is.”

Mansik Cho, a Kumho Tire kutatás-fejlesztési részlegének vezetője elmondta: „Az Auto Bild gumiabroncsteszt eredményei megerősítették, hogy van értelme törekvéseinknek, és hogy érdemes fektetni a kutatás-fejlesztésbe.”

Kumho Solus 4S HA32+

Kumho WinterCraft WP52

Eközben a Kumho Tire téli gumiabroncsa, a WinterCraft WP52 kiváló futásteljesítményű és hatékony termék elismerést kapott az Auto Bild téli gumiabroncs tesztjén, és megkapta az „Eco-Meister 2022” címkét. A Kmho WinterCraft WP52 az a minden időjárási körülmények között használható európai téli gumiabroncs, amely minden modellbe beépíthető, a kicsitől a nagyig.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!