Kumho Solus 4S HA32 – ismét a legjobb eredmény

A Kumho Solus 4S HA32 az AutoBild (39/2021-es magazin) közelmúltban közzétett négyévszakos gumiabroncs-tesztjén a legjobb eredményt érte el mind a 32 tesztelt modell közül a „futásteljesítmény” kategóriában, ezért elnyerte az ECO-Master elnevezést.

Kumho Solus 4S HA32 Exo-Master

Az AutoBild tesztje alapján

Pozitív – Dinamikus száraz kezelés, legkisebb kopás a teszt során.

Negatív – Átlagos nedves tapadás, alulkormányzottság hóban.

Kumho Solus 4S HA32 gumiabroncsok áttekintése

A Kumho HA32 egy négyévszakos személyautó gumiabroncs nagy teljesítménnyel, gazdaságos üzemanyag-fogyasztással, stabil vezetési és fékezőképességgel. Az abroncsokat zord európai körülmények közötti használatra tervezték. Még a gyakran változó időjárás sem akadályozza meg a HA32 abroncsok számára, hogy funkciójuknak megfelelően működjenek szélsőséges körülmények közt.

A HA32 modell főbb jellemzői

A HA32 négyévszakos személyautó gumiabroncsok a prémium osztályba tartoznak, ami azt jelenti, hogy kivételes műszaki és működési jellemzőkkel rendelkeznek. A modell a Solus HA31 abroncsok utódjaként érkezett, és ennek megfelelően számos fejlesztést kapott. Így a gumikeverék jelentősen javult, a gumi 6%-kal erősebb, 4%-kal rugalmasabb, fagyállóbb lett. A futófelület kialakítását optimalizálták: a szimmetrikus V-alakú mintázat erősebb és stabilabb tapadást biztosít nedves és száraz utakon, havas és jeges felületeken. A háromdimenziós önzáró lamellák 9%-kal növelik a felülettel való érintkezést, ami nagyon fontos a négyévszakos gumiabroncsoknál.

Kumho Solus 4S HA32
Kumho Solus 4S HA32

A gyártó szerint a Kumho HA32 autógumi fékteljesítménye 15%-kal nőtt elődjéhez képest. A mérnököknek keményen kellett dolgozniuk a modern technológia és innovatív megoldások megvalósításán. A gumi négyévszakos tájolását az oldalfalakon található speciális ikonok igazolják, az abroncs mellett elhelyezett hologramok pedig kifinomultságot és luxus érzetet adnak a dizájnnak. Amint a HA32 abroncsok megjelentek a világpiacon, az autórajongók és a gumiipari szakemberek rögtön nagyra tartották: a gumiabroncsokat a legjobb ipari formatervezési díjjal jutalmazták.

Miért jövedelmezőbb a Solus 4S HA32 négyévszakos autógumikat vásárolni?

  • Gazdaságos
  • Ökológiai kompatibilitás
  • Kényelmes és halk menettulajdonságok
  • Öntisztító futófelületi képesség
  • Irányíthatóság
  • Ultra-teljesítmény
  • Biztonság és megbízhatóság
  • Meghosszabbított élettartam

(*Forrás: https://tyres-review.com/)

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!