NEXEN TIRE 80. évforduló – új emblémával ünnepelnek

A NEXEN TIRE bemutatta a 80. évfordulós emblémát – a vállalat nyolc évtizedes történelmének áttekintése

NEXEN TIRE 80. évforduló

A NEXEN TIRE, a világ egyik vezető gumiabroncsgyártója nemrég mutatta be a 80. évfordulós emblémát, hogy megemlékezzen róla, hogy a vállalat nyolc évtizede jelen van a gumiabroncs-gyártásban.

NEXEN TIRE 80. évforduló

Az új embléma magában foglalja a NEXEN TIRE örökségét és történelmét, szimbolizálva a vállalat hosszú távú elkötelezettségének fontosságát a fogyasztók iránt. Az embléma általános kialakítása egy mozgó gumiabroncsra hasonlít, amely bemutatja a NEXEN TIRE kezdeményezéseit a fogyasztók különböző mobilitási igényeinek kielégítésére. A NEXEN TIRE 2022. május 1-jén ünnepli fennállásának 80. évfordulóját.

Az 1942-ben alapított NEXEN TIRE kulcsszerepet játszott a gumiabroncsgyártásban. Nyolc évtizeddel később a vállalat még mindig élvonalbeli márka, amely minőségéről, innovatív termékeiről és a versenyképességéről ismert a gyártástechnológiában.

„Megtiszteltetés számomra, hogy bemutathatom ezt az emlék emblémát, és megnyithatom a NEXEN TIRE 80. évforduló ünnepségünket” – mondta Travis Kang, a NEXEN TIRE globális vezérigazgatója. „Nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk. Ennek a mérföldkőnek a jelentősége azt mutatja, hogy ügyfeleink és munkavállalóink értékelik erőfeszítéseinket. Abban a szerencsében is részem volt, hogy egy figyelemre méltó kollégacsoporttal dolgozhattam együtt, akik nagy lépéseket tettek a vállalat sikerének biztosítása érdekében.”

A 2022-es évfordulós év végéig az új 80. évfordulós emblémát a marketing és a kommunikáció során fogják használni.

A NEXEN TIRE-ről

Az 1942-ben alapított Nexen Tire egy dél-koreai székhelyű globális gumiabroncsgyártó. A Nexen Tire, a világ egyik leggyorsabban növekvő gumiabroncsgyártója jelenleg a világ mintegy 150 országával áll kapcsolatban, négy gyártóüzemmel rendelkezik – kettő Koreában (Yangsan és Changnyeong), és egy Qingdao-ban, Kínában. Egy másik üzem Žatecben, Csehországban szintén 2019-ben kezdte meg működését. A Nexen Tire személygépkocsikhoz, SUV-khoz és könnyű tehergépjárművekhez gyárt gumiabroncsokat fejlett technológiával és kiváló tervezéssel. A Nexen Tire OE (első szerelés) gumiabroncsokat szállít a világ különböző országaiban működő globális autógyártóknak. 2014-ben a vállalat először ért el Grand Slamet a világ 4 legjobb formatervezési díjával a világ különböző gumiabroncsgyártói között.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!