Triangle Tyre az Automechanika 2023 kiállításon

Az Automechanika 2023 kiállítást október elején ünnepélyes keretek között nyitották meg a Dubai World Trade Centerben. A Közel-Keleten és Afrikában nagy befolyással bíró esemény számos kiállítót és vásárlót vonzott a Közel-Keletről, Afrikából, Ázsiából és Európából egyaránt.

Triangle Tyre Automechanika
Forrás: Triangle Tyre

A Triangle Tyre vadonatúj megjelenéssel mutatkozott be a kiállításon. Az S1 kiállítási terület közepén található standja jellegzetes dizájnnal és széles termékkínálattal várta az érdeklődőket. A Triangle Tyre nemzetközi márkaképét kifejező pavilon számos új és meglévő ügyfelet vonzott.

Triangle Tyre 2023
Forrás: Triangle Tyre

A Triangle Tyre 13 terméket mutatott be a kiállításon, köztük nagy teljesítményű személygépkocsi abroncsokat, SUV abroncsokat, tehergépkocsi abroncsokat és más kiváló minőségű új termékeket.

Automechanika 2023
Forrás: Triangle Tyre

A Triangle Tyre által kiállított 13 termék mindegyike vagy bestseller volt a közel-keleti és afrikai piacokon vagy először került bemutatásra.  A kiállítás alatt a Triangle Tyre kiemelkedő márkaimázsával és termékminőségével jelentős népszerűségre tett szert mind az új, mind a meglévő vásárlók körében.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!