Continental AllSeasonContact 2 – Tesztgyőztes az ACE négy évszakos gumiabroncs tesztjén!

A Continental AllSeasonContact 2 legújabb teljesítményével kiérdemelte a tesztgyőztes címet az ACE (Auto Club Europa) magazin szeptember 11-én publikált négy évszakos gumiabroncs tesztjén! Ez a kiemelkedő eredmény tovább erősíti a Continental pozícióját a prémium gumiabroncsok piacán.

Kiemelkedő eredmény minden évszakban

Az ACE tesztjén a Continental AllSeasonContact 2-t a szakértők a „nagyon ajánlott” minősítéssel jutalmazták, miután kilenc gumiabroncs-modellt teszteltek a 215/50 R18 méretben. A teszt során mind a havas, mind a vizes útfelületeken figyelemreméltó teljesítményt nyújtott, de ami igazán lenyűgözte a tesztelőket, az a száraz utakon mutatott kiváló fékezési képesség volt.

A féktávolság, ami életet menthet

A teszt során a Continental AllSeasonContact 2 és az utolsó helyezett között jelentős különbség mutatkozott a féktávolság tekintetében. A 100 km/h-ról történő fékezésnél a két abroncs közötti eltérés 6,3 méter volt – ez több mint másfélszerese egy átlagos kisautó hosszának! Ez a különbség kritikus lehet a balesetek elkerülésében, hiszen a rövidebb féktávolság életeket menthet, különösen hirtelen fékezés esetén.

Miért válassza a Continental AllSeasonContact 2-t?

  1. Tesztgyőztes teljesítmény: Az ACE tesztje egyértelművé tette, hogy a Continental AllSeasonContact 2 minden évszakban megbízható teljesítményt nyújt, legyen szó havas, vizes vagy száraz útviszonyokról.
  2. Biztonságos fékezés: Az egyik legnagyobb előnye a rövidebb féktávolság, amely különösen fontos lehet balesetveszélyes helyzetekben.
  3. Prémium minőség: A Continental neve már évtizedek óta egyet jelent a minőségi gumiabroncsokkal, amelyek hosszú élettartammal és kiváló tapadással büszkélkedhetnek.

A Continental AllSeasonContact 2 nemcsak a legújabb tesztek alapján teljesít kimagaslóan, hanem valódi biztonságot nyújt az utakon minden évszakban. Ha Ön is a legjobbat szeretné autójának, válassza a Continental AllSeasonContact 2-t, és tapasztalja meg a prémium minőséget!

Válogasson kedvére Continental kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!