Pirelli Cinturato All Season SF3: A Legjobb Négyévszakos Gumiabroncs a Tyre Reviews Tesztjein

A négyévszakos gumiabroncsok piacán a Pirelli Cinturato All Season SF3 az egyik legjobb választás, ha egész évben kiemelkedő biztonságra és teljesítményre vágysz. A Tyre Reviews 2024-es összehasonlító tesztjei során a Pirelli abroncsa kiemelkedő eredményt ért el, és első helyen végzett a tesztelt hat abroncs közül.

A Tyre Reviews tesztje: Pirelli dominancia minden körülmények között

A teszt során a 19 colos (235/35 R19) Cinturato All Season SF3 abroncsot egy Volkswagen Golf GTI-n próbálták ki különböző útfelületeken, a száraz aszfalttól a havas és jeges utakig. Az eredmények alapján a Pirelli All Season abroncs nedves útfelületen nyújtott kiemelkedő teljesítményt, ahol rövidebb féktávolságot és jobb tapadást biztosított, mint versenytársai. A nedves fékezési tesztben 25,14 méteres féktávolsággal magabiztosan nyert, megelőzve a második helyezettet.

Kiemelkedő teljesítmény és biztonság minden időjárási körülmény között

A Pirelli Cinturato All Season SF3 száraz útfelületen és havon, sőt még jégen is remekelt, közelítve a nyári gumiabroncsokhoz a fékezés és tapadás terén. Emellett a gördülési ellenállása és az alacsony zajszint is figyelemre méltó, ami nemcsak kényelmet, de üzemanyag-megtakarítást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást is eredményez.

Innovatív technológia a tökéletes teljesítményért

A Pirelli 2024 tavaszán bemutatott Cinturato All Season SF3 abroncsait kis- és közepes méretű autókra tervezték. A fejlesztés során a Pirelli mérnökei virtuális modellezési technikákat alkalmaztak, hogy optimalizálják az abroncs futófelületi mintázatát, anyagszerkezetét és az igénybevételek eloszlását. Az eredmény egy kiemelkedő négyévszakos gumiabroncs, amely minden időjárási körülmény között biztonságos és kényelmes vezetést biztosít.

Ha olyan négyévszakos gumiabroncsot keresel, amely nemcsak a biztonságot és kényelmet nyújtja, hanem sportos teljesítményt is, a Pirelli Cinturato All Season SF3 a tökéletes választás.

Válogasson kedvére Pirelli négyévszakos kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!