A PRINX Chengshan elindítja európai tesztprogramját

A kínai gumiabroncs vállalat 2020 elején már elvégezte első gumiabroncs-tesztjeit Európában, és 2021-ben folytatja európai tesztelési programját. Az intenzív gumiabroncs-teszt program, amely elsősorban a finnországi IVALO-ban és a spanyol IDIADA-ban végzett vizsgálatokat tartalmazza a téli, négyévszakos és UHP nyári gumikat. A neves gumiabroncsgyártó számára ez mindenekelőtt egyértelmű elköteleződést jelent Európának és mindenekelőtt az európai minőségi előírásoknak. Az európai tesztprogram magas követelményeit maga Prinx Chengshan határozta meg és fogalmazta meg egyértelműen: a teszteket európai tesztközpontokban, európai tesztpályákon, európai autókkal és európai tesztpilótákkal végzik. Ennek oka, hogy az európai üzleti szféra egyértelműen a kínai gumiabroncsgyártókra nagy figyelmet fordít. A vállalat hosszú távú stratégiával és tervezéssel, valamint a megfelelő beruházásokkal és erős partnerségekkel jelenleg fontos helyet foglal el a Chengshan-csoporton belül.

Mind az intenzív tesztprogramokat a finn IVALO-ban, mind a spanyol IDIADA-ban hivatásos, elismert és független tesztvezetők és mérnökök vezetik. Mindkét tesztlétesítménynek több tesztpályája van, például: Aquaplanning, nedves és száraz fékezés, kopás nyomvonalak és nedves vagy hó körök. IVALO-ban minden gumiabroncs-teszt extrém hó- és jégviszonyok között zajlik. Európán belül az IVALO-t és az IDIADA-t kirakati tesztpályának tekintik, nemzetközileg pedig a világ legjobb tesztpályái közé tartoznak. Ezen tények alapján a PRINX Chengshan számára az „Európában tesztelt” jelölés a gumiabroncsok minőségének és biztonságának ellenőrzését és tesztelését jelenti Európán belül. Mivel a biztonságot és a minőséget Prinx Chengshan vállalatnál a legfontosabb tényezőnek tekintik.

Az intenzív európai tesztprogram kapcsán Thomas Wohlgemuth, a Prinx Chengshan Tyre Europe GmbH igazgatója célként a hosszú távú növekedést tűzi ki. A Prinx Chengshan márkák stratégiája mind minőségi, mind mennyiségi szempontból: „Teljes értékesítésünket az európai piacra terveztük, ami együtt jár a magas minőségi követelményekkel. Tesztjeinkkel meg akarjuk mutatni, hogy termékeink jó minőségűek, megbízhatóak és versenyképesek.”

A PRINX Chengshan Tire Europe névjegye:

A Prinx Chengshan (Shandong) Tyre Co., Ltd. a nagy teljesítményű gumiabroncsok fejlesztésére, gyártására és értékesítésére összpontosít személygépkocsik, terepjárók / 4X4-es autók, teherautók, teherautók és buszok számára. A vállalat, amelynek cégtörténete az 1976-os alapításig vezethető vissza, Kína egyik legismertebb és legbefolyásosabb gumiabroncs-vállalata. A PRINX Chengshan mind a mai napig négy gumiabroncs-márkát gyárt és forgalmaz világszerte: a „Prinx” -et a prémium minőség iránt érdeklődő szegmens számára, valamint a jól bevált „Fortune„, „Austone” és „Chengshan” márkákat.

A PRINX Chengshan termékeit hat kontinensen, több mint 130 országban és régióban értékesíti, és több mint 30 autógyártóval működik együtt. A nemzetközi gumiabroncs-vállalat erősíti globális jelenlétét saját fióktelepeivel Európában és Észak-Amerikában, valamint első tengerentúli gyárával Thaiföldön.

2018. október 9. óta a Prinx Chengshan hivatalosan a Hongkongi Értéktőzsdén is szerepel az 1809.HK azonosító alatt. Elismert kínai gumiabroncs-gyártóként a Prinx Chengshan a legújabb ipari szabványokat alkalmazza, és folyamatosan kutatja az új, zöld (környezetbarát) technológiákat. Itt az abroncsgyártó saját, sikeres házon belüli kutatására és fejlesztési erejére támaszkodhat annak érdekében, hogy folyamatosan bővítse termékpalettáját, optimalizálhassa, korszerűsíthesse és továbbfejleszthesse azt.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vélemény, hozzászólás?