NEXEN – Manchester City Premier League győzelem

A Nexen Tire, a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártója ma gratulált hosszú távú partnerének, a Manchester City Football Club-nak a fenomenális győzelemért a Premier League 2020/21-es szezonban.

A Manchester City hihetetlen sikert ért el a Premier League-ben az elmúlt években, a klub az elmúlt évtizedben ötödjére nyerte el a bajnoki címet. A legújabb trófea azt is jelenti, hogy a Manchester City eddig két versenygyőzelmet – a Premier League, Angol labdarúgó-ligakupa – tudhat magáénak a szezonban.

NEXEN - Manchester City Premier League győzelem
https://www.nexentire.com/international/media/news/1230794_1422.php

Nexen Tyre 2015 óta a Manchester City partnere, és 2017-ben a klub első számú hivatalos partnere lett. A partnerséget 2020-ban meghosszabbították a harmadik ciklusra, hogy pozitív üzenetet közvetítsen mind a Manchester City rajongói, mind a Nexen fogyasztói számára világszerte a világjárvány közepette.

„Forradalmi év volt, de a Manchester City legújabb győzelme minden bizonnyal mindannyiunknak és a rajongóknak is örömet okozott” – mondta Travis Kang, a Nexen Tire vezérigazgatója. „E nehéz idők ellenére őszintén hálásak vagyunk, hogy megoszthattuk ezt a pillanatot a klubbal, és tapssal köszönthetjük őket kiemelkedő sikerükért.”

„Partnerkapcsolatunk során egyre nagyobb sikereket érünk el, kéz a kézben a Manchester City-vel. A Klubdal szellemiségéhez igyekszünk igazodni, mivel a Nexen abroncsok is bajnokok a maga nemükben, az utakon, kiemelten ajánlott minősítést kaptak. Bízunk benne, hogy a növekedés és az együttműködés sikeres évek előtt állnak.”

A győzelem megünneplése és a márka ismertségének növelése érdekében a Nexen Tire különféle értékesítési promóciók és digitális hirdetési kampányok révén működik együtt a kereskedőkkel a világ piacain, és továbbra is erőteljesen képviseli magát minden Manchester City-mérkőzésen.

Vélemény, hozzászólás?