AMTS 2023 rekord – idén rekordszámű, 64 000 érdeklődő

Ezúton is köszönjük a rendkívüli érdeklődést, illetve hogy részt vehettünk az idei Automobil és Tuning Show-n

2023-ban újra a régi megszokott tavaszi időpontban került megrendezésre az AMTS, a legnagyobb hazai autó show. A rendezvény az eddig legnagyobb showjával készült a látogatók számára és rengeteg programmal tért vissza a Hungexpo falai közé. Minden eddiginél több látogatót vonzott az esemény. 64 000 érdeklődőt tudhatott idén magáénak az AMTS.

A legnagyobb, „A” csarnok ez évben is a tuning és a háttéripar témakörét ölelte fel.

Az Toyo Tires hazai importőre az AKH – Gumi.hu a kiállítás állandó partnere idén is izgalmas nemzetközi felhozatallal, döbbenetesen komoly autókkal érkezett. A fő látványosságot azonban idén egy szomorú apropó adta, mely a januárban elhunyt legendás versenyző, Ken Block tiszteletére emelt emlékstandon tekinthettek meg a látogatók.

toyo tires logo

A Toyo Tires, az AKH – Gumi.hu, valamint az Audi Motorsport jóvoltából, Magyarországon először az AMTS-en mutatkozott be a neves pilóta utolsó versenyautója, egyben a világ egyik legbrutálisabb elektromos négykerekűje, az Audi S1 Hoonitron.

Az AKH-TOYO Tires standján itthon először volt megtekinthető Ken Block utolsó versenyautója, az Audi S1 Hoonitron / Forrás: AMTS

Az egyetlen példányban létező, teljesen egyedi építésű jármű a legendás B-csoportos raliautó, az Audi S1 Sportquattro modern, elektromos interpretációja, elsőként a Las Vegasban forgatott Electrikhana videóban volt látható, amelyben a kaszinóváros neves helyszíneit driftelte végig Ken Block. Teljesítménye 671 lóerő, maximális nyomatéka pedig nem kevesebb, mint 6.000 Nm!

Az elmúlt évekhez híven, idén is gazdára talált az AMTS AKH – Gumi.hu által támogatott, Toyo Proxes abroncsokkal felszerelt nyereményautója, egy SEAT Leon FR sportkombi. A nyereményautó építésénél kizórlag prémium minőségű Castrol kenőanyagokat használtak.

Nyereményautó Toyo Proxes abroncsokkal / Forrás: AMTS

Találkozzunk jövőre is az AMTS-en!

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!