Auto Bild allrad – Goodyear EfficientGrip 2 SUV -tesztgyőztes

  • A vezető német autóipari magazin dicséri az új Goodyear SUV abroncsokat
  • EfficientGrip 2 SUV tesztet nyert a 10-es mezőnyben
  • A teszten 15 kritériumnak kell megfelelni, köztük 5 off-road teszten
  • Az innovációk szélsőséges körülmények között biztosítják a teljesítményt

A Goodyear EfficientGrip 2 SUV Németország egyik vezető autóipari magazinjának átfogó tesztje után csúcsértékelést kapott. Az Auto Bild allrad különös figyelmet fordít a SUV, a crossover és a 4×4 szektorra. 10 különböző márkájú SUV abroncsot hasonlított össze egy kifejezetten alapos teszt során, amely 15 tizenöt különböző teljesítménykritériumot állított fel a résztvevők számára.

Bizonyítva kiemelkedő tulajdonságait és teljesítményét, a Goodyear EfficientGrip 2 SUV nemcsak a legmagasabb összpontszámot érte el, hanem az egyetlen abroncs is, amelyet a fenti kritériumok szerint a felső sávba soroltak. A teszt a SUV-vezetők többcélú igényeit tükrözte, nedves és száraz úton való teljesítményt, valamint a tapadás mértékét számos terepen, például homokon, kavicson, fűben és sárban.

A Jeep Renegade segítségével a nagy tekintélyű magazin szerint, a Goodyear példaértékű vezetési tulajdonságokkal rendelkezik minden felületen, sportos kezelhetőséggel, pontos kormányzási viselkedéssel, rövid nedves és száraz féktávolságokkal. Tesztelőik kiváló üzemanyag fogyasztásúra és kiváló gördülési ellenállásúra értékelték az abroncsot.

2021 AutoBild – tesztgyőztes – Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Piotr Nagalski, a Goodyear Europe marketing igazgatója elmondta: „A SUV ágazat az egyik leggyorsabban növekvő terület Európában. A járművezetők sokoldalúságot követelnek járműveiktől. Egy olyan abroncs kifejlesztését tűztük ki célul, amely kiemelkedő teljes körű teljesítményt nyújt a vezető számára. Mivel az EfficientGrip 2 SUV-ot tesztgyőztesként hirdették ki, és minden igényes teszten magas pontszámot kapott, ez azt mutatja, hogy elértük egy olyan SUV abroncs létrehozásának célját, amely nem kényszeríti a vezetőt a kompromisszumokra.”

Az egyenletes csúcsteljesítmény mind a 15 tesztkategóriában az EfficientGrip 2 SUV kialakításának számos újításának köszönhető. A Goodyear Mileage Plus technológiája megnövelt futásteljesítményt biztosít, miközben a futófelület rugalmasságán keresztül magas szintű teljesítményt nyújt. Ez az újítás a durva útviszonyokból fakadóan kevesebb törést eredményez széles hőmérsékleti tartományban.

Az EfficientGrip 2 SUV kimagasló nedves fékteljesítménye a hosszú élek nagy számának és az összetétel miatti kisebb merevségnek köszönhető, ami javítja a vízkivezetést. A futófelület közepén található nagyobb bordák nagyobb érintkezési felületet jelentenek rövid száraz féktávolságok esetén is.

Az európai piacon az EfficientGrip 2 SUV 16-22 collos kivitelben kapható.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vélemény, hozzászólás?