Bridgestone gumiabroncsokat kap a Lamborghini új hibrid szuperautója, a Temerario

A Lamborghini legújabb, nagy teljesítményű hibrid elektromos járműve (HPEV), a Temerario, a Bridgestone gumiabroncsain gurul, amelyet a márka kizárólagos partnerének választott. A Lamborghini „hivatalos műszaki partnere” által tervezett Bridgestone gumiabroncsok csúcstechnológiát képviselnek, a versenypályától a téli kihívásokig minden vezetői igényt kielégítenek.

A Bridgestone egyedi gumiabroncsai a Lamborghini Temerario számára

A Temerario a Lamborghini legújabb szupersportkocsija, amelyet a Bridgestone különleges Potenza Sport és Potenza Race gumiabroncsai tesznek még dinamikusabbá. Ezek az abroncsok kiváló tapadást és teljesítményt nyújtanak száraz és nedves felületeken, valamint versenypályán is, maximális sebesség mellett. A Run-Flat technológia pedig extra biztonságot garantál, lehetővé téve a vezetést defekt esetén is.

Fókuszban a fenntarthatóság és az innováció

A Bridgestone olaszországi K+F központjában fejlesztett, a Temerario számára tervezett gumiabroncsok a vállalat virtuális abroncsfejlesztési technológiájával (VTD) készültek. Ez a technológia jelentősen csökkenti a fejlesztési időt és a környezeti terhelést, miközben növeli a hatékonyságot és fenntarthatóságot.

A Lamborghini Temerario 2025-ben kerül piacra, és a Bridgestone egyedi tervezésű gumiabroncsai 20 és 21 colos méretben lesznek elérhetők, nyolc különböző változatban. Az abroncsokat Európában gyártják, tovább erősítve a Bridgestone és a Lamborghini közötti partnerséget.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!