Castrol ON – kizárólag elektromos járművek számára

A Castrol piacra dobja az első dedikáltan elektromos járművek számára Castrol ON sebesség hajtóműolaj.

Castron ON termékek

A Castrol fenntarthatósági törekvések részeként minden Castrol ON termék szénsemleges tanúsítvánnyal rendelkezik. Castrol ON EV hajtóműolaj kifejezetten franchise-alapú használatra lettek bevezetve, továbbá független műhelyek számára, amelyek elektromos járművek (EV) szervizelésével foglalkoznak.

Az ötliteres kiszerelésben kapható két új termék – D1 és D2 változatban – széles körben elérhető elektromos járművek számára, segítve a motor élettartamának meghosszabbítását.

Az új termék egy nagy teljesítményű és nagy hatékonyságú teljesen szintetikus folyadék, amely magas szintű hajtómű- és csapágyvédelmet kínál.

A Castrol ON EV hajtóműolaj a továbbfejlesztett Castrol ON EV családjának része. A termékcsalád magában foglalja az elektromos járművek hajtóműolajait, EV-hőfolyadékait és EV-zsírjait, amelyek segítik az elektromos járművek általános elterjedését a szakszerű „támogatás” által.

A fejlett EV hajtóműolajak fokozott védelmet nyújtanak a hajtáslánc számára és javítják a hatékonyságot.

A Castrol EV Thermal Fluidok még extrém körülmények között is hűvösen tartják az akkumulátorokat, és ez ultragyors töltést tesz lehetővé (>150 kW). Az EV-zsírok létfontosságú szerepet játszanak az optimális hatékonyság megőrzésében és járműalkatrészek élettartamának meghosszabbításában.

A világ legnagyobb autógyártói közül jelenleg háromból kettő a Castrol ON-t választja autói számára.

A Castrol amellett, hogy támogatja a közúti forgalomba szánt elektromos járvműveket piacra dobó vállalkozásokat, közösen dolgozott a Jaguar TCS Racing Formula E Team csapatával. Ez azt jelenti, hogy az elektromos járművek folyadéktechnológiáit már a versenypályán tesztelik, mielőtt elérnék az utakat.

Castrol ON jövő

A Castrol ON termékek piacra dobásával a vállalat célja, hogy hozzájáruljon egy fenntarthatóbb jövő megteremtéséhez a hulladékmegtakarítással, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével és emberek életminőségének javításával. A gyártói olyan termékekbe igyekszik befektetni és fejleszteni, amelyek támogatják a világot a megújuló energiára való átállás és az e-mobilitás szélesebb körű elterjedése terén.

Bízza szakértőkre elektromos autója szervizelését és foglaljon kényelmesen időpontot online!

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!