Gumihotel: gumiabroncs tárolás profi körülmények között

Nincs lehetősége a gumiabroncs tárolásra megfelelő körülmények között? Túl sok helyet foglalnak a szezonális abroncsok a garázsban? Szívesen bízná profikra a gumik átmeneti tárolását? Válassza a kedvező díjazású, ország egészében elérhető gumihotel szolgáltatásunkat!

Mi az a gumihotel?

A gumihotel kényelmi, illetve a több autóval rendelkezők számára nélkülözhetetlen szolgáltatás. Az autópark-kezelők, lízingcégek vagy saját járműparkkal rendelkezők körében már nagyon népszerű, ám lassanként a magánügyfelek is kezdik felfedezni. A „pihenni” küldött abroncsok tulajdonosának szinte semmi dolga nincs a cserével, a karbantartással és a tárolással sem. A háttérben komplex logisztikai rendszerrel, aprólékosan felépített munkafolyamatokkal, egyedülálló infrastruktúrával és a legmodernebb informatikai eszközökkel gondoskodnak az autótulajdonosok kényelméről.

Így működik a gumitárolás az AKH-nál

1. Gumik leadása és állapotfelmérés

Amikor az autótulajdonos tavasszal leadja a téli gumikat vagy ősszel a nyárikat, azok átszállításra kerülnek a háttérraktárakba. Itt a gumihotel szakemberei digitális eszközök segítségével felmérik azok állapotát, a legmodernebb vonalkód alapú egyedi azonosítókkal látják el és egy integrált ügyviteli program segítségével nyilvántartásba veszik az adatokat.

Ez alapján szakvéleményt is csatolnak az abroncsok nyilvántartásához és ha indokolt, csere javaslatot tesznek a tulajdonosnak. A naprakész adatokhoz internetes hozzáférést biztosítanak. Amennyiben a tulajdonos igényli a cserét, saját készletből pótolják az új abroncsokat. A gumik a továbbiakban szakszerű tárolási környezetben várják a szezont.

2. Gumik online visszaigénylése

Az autótulajdonos a következő cserét megelőzően online felületen jelentkezhet be a gumihotel rendszerébe. Interneten keresztül kérhet időpontot az AKH Szervizekbe és országszerte több mint 100 szervizpont közül választhat. Továbbá – a több járművel rendelkező cégek – külső helyszínekre kitelepülő szerelést is egyeztethetnek.

3. Abroncsok visszaszerelése

Innentől kezdve automatizált a folyamat. A kívánt helyen és időben megtörténik az átszerelés, a leszerelt abroncsokat pedig visszaszállítják a raktárakba és minden kezdődik elölről. Ha a tulajdonos a nem megfelelő műszaki állapotú, elhasználódott vagy sérült gumik helyett újakat kér, a régi abroncsai – a környezettudatos előírásokat követve – megsemmisítésre vagy újrahasznosításra kerülnek.

Az AKH gumihotel szolgáltatás előnyei

1. Szakszerű gumitárolás

Szeretné megóvni abroncsait a korai öregedéstől és túlzott amortizációtól? A helytelen tárolás következtében az abroncsok:

  • megsérülhetnek,
  • használhatatlanná válhatnak,
  • deformálódhatnak és
  • idő előtt cserére szorulhatnak.

A gumiabroncs tárolása nem csupán megfelelő előkészületeket, de sok helyet is igényel. Amennyiben otthonában nincs lehetőség az abroncsok megfelelő körülmények közötti tárolására, válassza kényelmes és kedvező ár-érték arányú gumihotel szolgáltatásunkat!

2. Kényelem

Ennek a bonyolult logisztikai működésnek szíve-lelke a raktározási és szállítási precizitás és a biztosított infrastruktúra. A gumihotel olyan egyszerűvé teszi az autótulajdonosok számára a gumicserét, hogy aki egyszer próbát tesz vele, többé nem akarja a saját garázsában tárolni a szezonjukra váró abroncsokat. Az AKH szervizek gumihotel szolgáltatása gumicsere alkalmával igényelhető a helyszínen vagy gumivásárlás során online, a folyamat végén. Gumicserére gyorsan és egyszerűen be tud jelentkezni Ön is az online időpontfoglaló segítségével.

3. Helytakarékosság

Túl nagy helyet foglal a szezonális gumi szett a garázsban? Nincs szabad hely otthonában a használaton kívüli gumiknak? A gumihotel egyik kiemelt előnye a helytakarékosság! Szabadítsa fel a gumik által elfoglalt helyet garázsában és vegye igénybe a gumitárolás szolgáltatásunkat!

4. Kedvező ár-érték arány

Az AKH gumihotel nem csupán kedvező ár-érték arányú, de sok tekintetben kitűnik a hasonló gumitárolási szolgáltatások közül.

  • Országos lefedettség: Az AKH szervizpontok bármelyikén igénybe vehető a gumihotel szolgáltatás, így több mint 100 gumis műhely közül választhat. Más szervizben szeretné visszakapni a gumikat, mint ahol leszerelték? Az AKH gumihotel szolgáltatással ez könnyen megoldható!
  • Online bejelentkezés: Spóroljon időt az online bejelentkezés funkcióval! Az intuitív módon használható digitális bejelentkezési platformon másodpercek alatt igényelheti a gumihotel szolgáltatást.
  • Sok éves tapasztalat: Az AKH több évtizedes tapasztalata garancia a legmagasabb minőségre. Biztos lehet abban, hogy gumi szettjét a szakmai sztenderdeknek megfelelő módon kezelik.
  • Ultra modern logisztikai rendszer: Mivel több tízezer abroncsot kezelünk gumihoteljeinkben, így a szervezettség érdekében a hazai piac egyik legmodernebb logisztikai rendszerét alakítottuk ki. A legmodernebb IT megoldásokkal felszerelt rendszer segítségével tudjuk biztosítani a precizitást és pontosságot.

5. Állapotfelmérés és gumiszerviz

A szezonváltások között a gumihotelben leltározás zajlik. Ennek során újra szemrevételezik az abroncsokat, a felnis kerekek mosásra kerülnek, a munkatársak elvégzik a szükséges kerékkiegyensúlyozást, nyomásbeállítást, defekt- és felnijavítást. Így a gumihotel díja nem csupán a tárolást, hanem a fenti gumiszerviz szolgáltatásokat is tartalmazza.

gumihotel szolgáltatás

Gumitárolás árak: mennyibe kerül a gumihotel szolgáltatás?

A gumitárolás árak magukba foglalják a szezonális kerekek szakszerű tárolását, megtisztítását és állapotfelmérését. Az aktuális árakról szolgáltatások oldalunkon tájékozódhat.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!