Gumiszerelés árak 2024-ben: abroncscsere és szerelési díjak

Mennyibe kerül a gumicsere? Hogyan változtak a gumiszerelés árak 2024-ben a gazdasági helyzet hatására? Érdemes a gumiszerviz díjakon spórolni? Cikkünkben erre a kérdésre adunk kimerítő és részletes választ!

Abroncscsere az AKH szervizekben

Mielőtt a gumicsere árakat bemutatnánk, fontos pár szót ejteni a munkafolyamatról. A több mint 100 műhelyállomással rendelkező, országos lefedettségű AKH szervizekben az alábbi lépésekből áll a kerékcsere:

  • Bejelentkezés: Gumiszervizeinkbe kényelmesen, másodpercek alatt bejelentkezhet online felületünkön. Az egyszerűen kezelhető, digitális időpontfoglaló rendszerrel kiválaszthatja az időpontot, szerelési helyszínt és szolgáltatást. A foglalásról email üzenetet kap a részletekkel. Mivel a szervizbe pontos időpontra érkezik, így elkerülhető vagy minimalizálható a kellemetlen várakozás.
  • Gumi leszerelés: Az abroncscsere a gumik leszerelésével folytatódik. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink a leszerelés során állapotfelmérést végeznek. Amennyiben a gumi élettartam a végén jár, sérült vagy egyéb okok miatt használatra alkalmatlan, munkatársaink jelzik.
  • Gumi felszerelés: Ezt követően felhelyezésre kerülnek az abroncsok. Gumi vásárlás előtt áll? Weboldalunkon több száz gumi közül választhatja ki az igényeinek megfelelőt. Kereső modulunk segítségével részletes keresést végezhet!
  • Centrírozás: A centrírozás célja a kerekek kiegyensúlyozása, vagyis a kerék súlypontjának középre igazítása. A súlypontjának pozíciója normál használat mellett az erőbehatások miatt, sőt akár szakszerű tárolás esetén is módosulhat. A centrírozás során a mérést követően vas és cink anyagból készült keréksúlyokat használnak a súlyelosztás befolyásolásához.
  • Gumihotel szolgáltatás: Az opcionálisan választható gumihotel szolgáltatás tökéletes választás azoknak, akiknek problémát okoz a gumiabroncs tárolása. Az AKH gumihotelje kedvező díj ellenében szakszerű és biztonságos körülmények között tárolja szezonális gumi szettet a felszerelésig.

Gumicsere árak: a legolcsóbbat érdemes választani?

A gumicsere árakat számos faktor befolyásolhatja. Az abroncscsere ára függhet az alábbi tényezőktől:

  • Felni típus (alufelni esetén drágább a gumicsere, mint a lemezfelni esetén)
  • Abroncsméret (nagyobb abroncs átló esetén drágább a kerékcsere)
  • Gépjármű kategóriája
  • Centrírozás (az AKH szervizekben ezt minden kerékcsere díja tartalmazza)

Bár a gumiszerelés árak meghatározó fontosságúak a szerelőműhely választásakor, érdemes a szolgáltatási díj mellett egyéb szempontokat is mérlegelni. A kedvező díj mellett fontos lehet:

  • Nyitvatartási idő
  • Extra szolgáltatások (gumihotel, állapotfelmérés)
  • Gumiszerviz szolgáltatási színvonala
  • Gumi szakértők szakmai tapasztalata

Az AKH szerviz hálózat több mint 100 ponton, az ország egész területén kiemelkedő színvonalú gumiszerviz szolgáltatást nyújt. A remek árak mellett, biztos lehet a kedvező nyitvatartási időben, az innovatív extra szolgáltatásokban és a kiemelkedő szolgáltatási színvonalban.

Gumiszerelés árak 2024-ben

A gumiszerelés árak 2024-ben, a többi hasonló szolgáltatáshoz hasonlóan, a legtöbb szolgáltatónál emelkedtek a gazdasági helyzet következtében. Az alábbiakban bemutatjuk az átlagos gumiszerelés árakat. Fontos, hogy az oldalunkon elérhető összegek a budapesti szervizekre vonatkoznak. A vidéki partnerszervizek áraiért érdeklődjön az ügyfélszolgálaton.

1. Gumicsere árak

  • A gumicsere árak 3000-9000 forint közötti összegűek 2024-ben Magyarországon.
  • A fenti összeg tartalmazza a centrírozás díját és kerekenként értendő.
  • Míg a személygépkocsi az alsóbb határértéket közelíti, addig a kisteherautók és utcai terepjárók (SUV) a felső határértékhez közelítenek.
  • A gumicsere árakat befolyásolja a felni típusa is. Lemezfelni esetén alacsonyabb a szerelési díj, mint alufelni esetén.

Tájékozódjon aktuális gumicsere árainkról a szolgáltatások oldalon!

2. Defekt javítás ár

  • Az egyik leggyakoribb gumihiba a defekt.
  • A defekt során az abroncs külső rétegében keletkezik lyuk külső behatás következtében. A csökkenő guminyomás miatt az abroncs üzemképtelenné válik.
  • A defekt javítás akkor lehetséges, ha a futófelület sérült. Az oldalfalat ért meghibásodások nem javíthatóak.
  • 2024-ben Magyarországon a defekt javítás ára valamivel több, mint 5000 forint / abroncs.

Tájékozódjon aktuális defekt javítás árainkról a szolgáltatások oldalon!

3. Gumihotel szolgáltatás díja

  • A gumihotel sokak számára elengedhetetlen kényelmi szolgáltatás.
  • Amennyiben nincs lehetősége az abroncsok szakszerű tárolására otthonában, válassza a gumihotelt!
  • A gumihotel szolgáltatás díja hazánkban általában 3000-5000 forint / abroncs.

Tájékozódjon a gumihotel szolgáltatás aktuális díjáról szolgáltatás oldalunkon!

gumiszerelés árak

AKH szerviz hálózat: kedvező gumiszerelés árak, kiemelkedő szolgáltatás

Az 1995-ben, családi vállalkozásként alapított Abroncs Kereskedőház Kft. (AKH) a magyar gumiabroncs piac értékesítési és szolgáltatási területén belül több kategóriában is piacvezető. Cégünk több mint 30 neves márka egyedülállóan széles választékát forgalmazza, emellett saját márkák importjában és forgalmazásában is kiemelkedőek vagyunk a magyarországi piacon. Az AKH éves forgalma meghaladja az egymillió darab abroncsot is. Büszkék vagyunk arra, hogy mára már több mint háromszáz szakembernek biztosítunk munkát saját tulajdonú kiskereskedelmi telephelyeinken, bevásárlóközponti abroncsszervizeinkben és két logisztikai raktárbázisunkban. Vállalatunk arra törekszik, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtson a gépjármű javítási piacon is, így szervizpontjaink a gumiabroncs szolgáltatás mellett független autószervizként is működnek. Szakszerviz programunk a széles termékválaszték mellett a legmodernebb gépek biztosította technológiát, valamint a profi szakemberek tudását és elhivatottságát foglalja magába.

Profikra bízná a gumiszerelést? Kérjen időpontot online!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!