Audi S1 Hoonitron az AMTS-en a Toyo Tires jóvoltából

Az AKH (Abroncs Kereskedőház) – Gumi.hu a Toyo Tires közreműködésével idén is az egyik fő támogatója a 2023.03.17.-én megrendezésre kerülő AMTS-nek.

toyo tires logo

Toyo Tires az AMTS-en

A japán vállalat idén is sokadjára egyik fő szponzora az eseménynek, melynek keretein belül a nyereményautót Toyo Tires Proxes abroncsokkal szereltek fel.

A gyártó megnyitotta első európai autógumi-gyárát Szerbiában. Az új gyár a vállalat által befektetett 382 millió euróval indult, ezzel ez az eddigi legnagyobb japán beruházássá vált az országban.

A Toyo Tires új gyárában mindamellett, hogy szem előtt tartják a legmagasabb környezetvédelmi szempontokat, innovatív technológiákat alkalmaznak a munkafolyamat során.

A gumi.hu kínálatában a Toyo Tires nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsai az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendenek.

Újabb legenda távozott – Hoonitron az AMTS-en

Az idei év elején egy újabb legenda távozott, az autós világ egyik legismertebb és legszerethetőbb figurája, Ken Block. A szervezők és a gyártó közreműködésével egy, az elhunyt versenyzőhöz méltó emlékstandot emelnek a rendezvényen, melynek keretei között egy itthon még soha nem látott jármű is érkezik a kiállításra.

A Toyo Tires, az AKH – gumi.hu, valamint az Audi Motorsport jóvoltából, Magyarországon először, az AMTS-en mutatkozik be élőben a világ egyik legbrutálisabb versenygépe, az Audi S1 Hoonitron, melyet a gyár kifejezetten az ismert pilóta és csapata, a Hoonigan részére készített.

A több millió dollár értékű, egyetlen példányban létező quattro a Las Vegasban forgatott első Electrikhana videóban mutatkozott be, amelyben a kaszinóváros neves helyszíneit driftelte végig vele Ken Block. A Formula E-szériából származó, összesen 670 lóerőt és több mint 6.000 Nm nyomatékot teljesítő két villanymotor több, mint 100 szettnyi abroncsot füstölt el a nevadai aszfalton.

Az Audi S1 Hoonitron március 17-19. között az Automobil és Tuning Show-n, az AKH – Gumi.hu / Toyo Tires standján lesz megtekinthető, a Hungexpo „A” pavilonjának szívében.  Az első és talán az egyszeri alkalom, hogy hazánkban, több mint 1.000 autócsoda társaságában, élőben is megcsodálhassa a nagyközönség.

Fontos megemlíteni, hogy az idei nyereményautó az előző évekhez hasonlóan, Toyo Tires Proxes abroncsokkal lett felszerelve, az építés során pedig kizárólag Castrol prémium motorolajat használtak a szakemberek.

Tudta, hogy megvásárolt jegyével indulhat a nyereményautó megnyeréséért, a SEAT Leon FR-ért?

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!