Toyo Proxes Sport 2 sikere az Autobild gumiabroncs tesztjén

A Toyo Tires továbbra is lenyűgöző az újabb sikerével! A Toyo Proxes Comfort sikere után a Toyo Proxes Sport 2 is „JÓ” minősítést kapott a legutóbbi Autobild Allrad gumiabroncs teszten.

A március 15-én közzétett tesztben a Proxes Sport 2-t a 235/55 R19 méretben értékelték, 10 másik gyártó gumiabroncs modelljével versenyezve. Ez az átfogó teszt három kritikus kategóriát fedett le: nedves, száraz és terep teljesítmény.

Az idei gumiabroncs teszt egyedülálló aspektusa az volt, hogy a főként közúti használatra tervezett abroncsmintázatokat terepen is tesztelték. Ez különösen releváns volt, mivel a tesztelt abroncsméret gyakran használatos négykerék-meghajtású SUV-okon, amelyeket tulajdonosaik gyakran terepen, például tengerparton vagy sárban vezetnek.

Toyo Tires Proxes Sport 2 Tesztgyőztes
Toyo Tires Proxes Sport 2 Tesztgyőztes

Kiemelkedő teljesítmény minden terepen

A Proxes Sport 2 sokoldalúságát és robusztusságát mindhárom kategóriában bizonyította. Nemcsak nedves és száraz felületeken, hanem kihívásokkal teli terepviszonyok között is kiválóan teljesített. Az abroncs számos területen elismerésre méltó pontszámokat kapott:

  • Sár: „2+”
  • Homok: „2”
  • Fű és kavics: Jó tapadás

Ezek az eredmények kiemelik az abroncs képességét a teljesítmény és a biztonság megőrzésére különböző vezetési körülmények között.

A Proxes Sport 2 kulcsfontosságú jellemzői

A Proxes Sport 2 számos figyelemre méltó jellemzővel tűnik ki, amelyek hozzájárulnak a magas teljesítményhez:

  • Rövid féktávolságok: Biztonságot nyújt a gyors megállási képességgel.
  • Dinamikus kezelhetőség száraz lejtőkön: Simább és kontrolláltabb vezetési élményt biztosít.
  • Megfizethető ár: Kiváló ár-érték arányt kínál anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetné.

A Toyo Tires folytatódó sikere

Ez a legutóbbi elismerés a Proxes Sport 2 számára csak egy héttel a Toyo Proxes Comfort másik sikere után következett, amely szintén „JÓ” minősítést kapott az Autobild 2024-es nyári gumiabroncs tesztjén. Ezek a következetes eredmények aláhúzzák a Toyo Tires elkötelezettségét a magas minőségű, megbízható termékek szállítása iránt különböző vezetési igényekhez.

Forrás: https://toyotires.eu/news/good-test-result

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!