Tesztgyőztes a Vredestein Comtrac 2 nyári gumi

A Vredestein Comtrac 2 megnyerte a Promobil lakóautókhoz készült nyári gumiabroncsokkal kapcsolatos csoportos tesztjét

A Vredestein Comtrac 2, egy könnyű haszongépjárművekhez kifejlesztett prémium nyári gumiabroncs szerezte meg az első helyet a Promobil – Németország legnagyobb lakókocsikkal és lakóautókkal foglalkozó weboldala – csoportos nyárigumiabroncs-tesztjén.

A Promobil csapata vezető európai gumiabroncsgyártók hat különböző termékét vizsgálta, egy Ford Transit lakóautóra felszerelve, és egy sor komoly kihívást jelentő dinamikus tesztet végrehajtva. A Vredestein gumiabroncsa az „erősen ajánlott” értékelést kapta, és az első helyen végzett a független tesztcsapat által felállított rangsorban. A tesztelők külön kiemelték a nedves és száraz útfelületeken nyújtott kivételes teljesítményét.

A Comtrac 2 első helyen zárt a nedves útfelületen való vészfékezési teszten azáltal, hogy segítségével mindössze 36,7 méterre volt szükség a tesztjármű állóra fékezéséhez 80 km/h-s sebességről – ez egy méterrel rövidebb a második legjobb gumiabroncshoz képest, és csaknem egy teljes autóhosszal rövidebb a legrosszabban teljesítő gumiabroncshoz képest. A Comtrac 2 szintén a tabella élén végzett a nedves körülmények közötti gyorsulás és kezelhetőség terén, lenyűgözve a tesztelőket a „kiváló kanyarbiztonságával és a vízen csúszás elkerülésével kapcsolatos remek képességeivel”.

A Vredestein gumiabroncsa a száraz körülmények között végzett teszteken is sikeresnek bizonyult; első helyen végzett a fékezési teljesítmény (100–0 km/h) és a tesztpályán a határait feszegető kezelhetőségi próbatételek tekintetében is. A tesztelők megállapították, hogy a Comtrac 2 minden útfelület esetében egyértelműen a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a teszten résztvevő többi gumiabroncshoz képest.

„A nyári gumiabroncsok iránt továbbra is nagy a kereslet a lakóautó-felhasználók körében a legtöbb európai országban, a Vredestein gumiabroncsai pedig népes és hűséges ügyfélkörre tettek szert az évek során.” – mondta Daniele Lorenzetti, az Apollo Tyres technológiai vezetője. „Továbbra is komoly beruházásokat végzünk majd a termékfejlesztés terén ebben a kategóriában, hogy a Vredestein gumiabroncsai ezután is prémium teljesítményjellemzőket és magas fokú biztonságot nyújthassanak, elérhető áron.”

A Vredestein Comtrac 2 egy olyan nyári gumiabroncs, amelyet eredetileg könnyű haszongépjárművek számára fejlesztettek ki, és nagyon népszerű a lakóautó-felhasználók körében is. A robusztus és tartós felépítése, valamint a jelentős terhelés mellett nyújtott magas fokú stabilitása számos nagy igénybevételt jelentő alkalmazáshoz kiváló választássá teszi.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!