Téli Vezetési Biztonság a Hankook Winter i*cept RS3 W462 gumiabronccsal

Ahogy közeleg a tél, minden autós számára alapvető fontosságú, hogy megfelelő gumiabroncsot válasszon a biztonságos és stabil téli közlekedéshez. A Hankook Winter i*cept RS3 W462 téli gumiabroncs a havas, jeges és nedves útfelületekre kínál egyedülálló megoldást, amely nemcsak a tapadást, hanem a vezetés élményét is fokozza.

Kiváló Tapadás Havas Úton: Fordított V-alakú Csatornák és Mikro Szélek

A Hankook Winter i*cept RS3 W462 gumiabroncs fordított V-alakú csatornái kiváló tapadást biztosítanak havas körülmények között. A fő csatornákkal ellentétes irányban elhelyezett csatornák növelik az abroncs érintkezési felületét a havas útfelületeken, így biztosítva a stabil irányíthatóságot.

A fő csatornák élein található mikro szélek tovább növelik az érintkezési felületet, amely elősegíti a Hankook Winter i*cept RS3 W462 abroncs tapadását, és növeli az irányíthatóságot havas úton, legyen szó kanyarodásról vagy egyenes haladásról.

Kimagasló Fékezési Teljesítmény: 3D-s Lamellák

A 3D cikkcakk lamellák csökkentik a blokkok vibrációját, így havas úton is hatékony tapadást biztosítanak. Ez a kialakítás fokozza a Hankook Winter i*cept RS3 W462 gumiabroncs fékezési teljesítményét, stabilitást nyújtva még a legcsúszósabb téli körülmények között is.

Aqua Pine Gumikeverék a Nedves Teljesítményért

A Hankook Winter i*cept RS3 W462 Aqua Pine gumikeveréke magas szilika tartalommal rendelkezik, amely növeli a tapadást nedves és jeges útfelületeken. A természetes összetevőket tartalmazó keverék rugalmas marad hideg időben is, így biztosítva az optimális teljesítményt.

Hatékony Vízelvezetés: Aqua Slush Csatornák és Vízkivezető Lamellák

Az Aqua Slush csatornák segítenek az abroncs alól a víz gyors elvezetésében, csökkentve a vízen felúszás (aquaplaning) kockázatát. A vállblokkokban található vízkivezető lamellák pedig még inkább javítják a nedves útfelületeken nyújtott teljesítményt, így Ön biztonságosan közlekedhet esős időben is.

Stabil Kezelhetőség Hideg Környezetben

A Hankook Winter i*cept RS3 W462 nagyobb mintablokkjai növelik a futófelület merevségét, amely biztosabb kezelhetőséget és stabil irányíthatóságot kínál fagyos úton is. Az optimális blokkmerevség lehetővé teszi, hogy a hosszirányú és oldalirányú erők egyenletesen oszoljanak el, így az abroncs minden körülmények között rugalmas és biztonságos marad.

Forrás: https://www.hankooktire.com/hu/hu/tire/wintericept/rs3-w462.html

Miért Érdemes a Hankook Winter i*cept RS3 W462-t Választani?

A Hankook Winter i*cept RS3 W462 téli gumiabroncs azoknak készült, akik minden téli időjárási körülmény között a maximális biztonságot és irányíthatóságot keresik. Tapadási képessége, innovatív vízelvezetési technológiái és az Aqua Pine gumikeverék segítségével Ön megbízhatóan közlekedhet havas, jeges és nedves útfelületeken egyaránt.

Forrás: https://www.hankooktire.com/hu/hu/tire/wintericept/rs3-w462.html

Válogasson kedvére Hankook téli gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!