Bridgestone abroncsokkal robban be a vadonatúj Lamborghini Revuelto

bridgestone

Az abroncs kialakítása és összetevői hozzájárulnak a nagy sebességnél nyújtott kiemelkedő teljesítményhez, a pontossághoz, a kiváló nedves és száraz tapadáshoz, valamint a kormányzási reakciókhoz – ezáltal tökéletesen illeszkedve a Lamborghini Revuelto DNS-ébe.

A 20, 21 és 22 colos méretben is kapható, kifejezetten a Lamborghini Revuelto számára kifejlesztett Bridgestone Potenza Sport gumiabroncsok Run-flat technológiával (RFT) is elérhetőek, amely lehetővé teszi a defekt utáni biztonságos vezetést 80 km-en keresztül, 80 km/h-ás sebességgel, 0 bar nyomás mellett.

Egyedi tervezésű gumiabroncsok minden vezető számára

Az új Lamborghini Revuelto a versenypályára szánt Potenza Race és téli használatra kifejlesztett Blizzak LM005 abroncsokkal is rendelhető. „A Bridgestone olyan egyedi abroncsokat fejlesztett a Lamborghini számára, amelyek tökéletesen kiegészítik és kiemelik a Revuelto karakterét. A Run-flat technológiával felszerelt gumiabroncsaink biztosítják a sportautóhoz szükséges kezelhetőségi tulajdonságokat, anélkül, hogy a teljesítmény szintjén kompromisszumot kötnénk.” – nyilatkozta Steven De Bock, a Bridgestone EMIA személyabroncs üzletág (másodlagos piac és gyári első szerelés) OE alelnöke.

Izgalmas és exkluzív együttműködésre építve

„Különösen örülünk, hogy ismét a Bridgestone-nal dolgozhatunk együtt, kizárólagos abroncspartnerünkként. A partnerség révén folytatjuk a Huracán STO, EVO, Tecnica és Sterrato modellek kapcsán indult szoros együttműködésünket.” – tette hozzá Cristian Mastro, a Lamborghini marketingigazgatója.

A Lamborghini Revuelto Olaszországban kifejlesztett és gyártott Bridgestone abroncsait a vállalat európai K+F központjában tervezték és tesztelték, a Bridgestone virtuális abroncsfejlesztési technológiájának segítségével. Ez a fenntartható megközelítés lehetővé teszi, hogy a fejlesztés alatt álló gumiabroncs digitális változatát virtuálisan hozzák létre és teszteljék, mielőtt a prototípusokat elkészítenék, ami a fejlesztés során nyersanyag- és CO2-kibocsátás-megtakarítást eredményez.

A kifejezetten a Lamborghini Revuelto számára kifejlesztett, nagy teljesítményű, prémium kategóriás Potenza Sport gumiabroncsok vegyes felszereltségben kaphatók: 265/35 ZRF20-as és 265/30 ZRF21-es méretben az első tengelyre, valamint 345/30 ZRF21-es és 355/25 ZRF22-es méretekben a hátsó tengelyre, mindkét esetben Run-flat technológiával.

Egy igazi teljesítménykombináció is elérhető, amit az első tengelyen 265/35 ZR20-es, a hátsó tengelyen pedig 345/30 ZR21-es Potenza Sport (tubeless változat) abroncsok biztosítanak.

Versenypályára a Bridgestone Potenza Race 265/35 ZR20-as és 345/30 ZR21-es méretben, míg téli körülményekre a Bridgestone Blizzak LM005 többféle felszereltségben kapható, többek között 265/35 R20-as és 265/30 R21-es méretben az első kerekekre, valamint 345/30 R21-es és 355/25 R22-es méretben a hátsó kerekek esetében.

A Lamborghini-vel való partnerség támogatja a Bridgestone E8 vállalati kötelezettségvállalását, hogy fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként fogyasztói és társadalmi értéket teremtsen.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Prémium minőségű gumi- és autószerviz szolgáltatások az Ön közelében – használja térképes keresőnket!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!