A Hyundai a Hankook Ventus S1 evo 3 ev gumiabronccsal szereli fel elektromos autóját, az IONIQ 6-ot

Hankook

Az elektromos járművek, mint a Hyundai IONIQ 6, kialakításuk miatt más követelményeket támasztanak a gumiabroncsokkal szemben, mint belső égésű motoros társaik. A fő szempont az alacsony gördülési ellenállás és a kis tömeg, így a Hyundai IONIQ 6 egyetlen akkumulátortöltéssel több mint 550 kilométert tehet meg.

Forrás: Hankook

Az elektromos járművek koncepciójukból adódóan nehezebbek az akkumulátor miatt, ezért a gumiabroncsoknak is nagyobb teherbírásúnak kell lenniük. A Ventus S1 evo 3 ev modellben a Hankook mérnökei pontosan ezeket a követelményeket ötvözték. A duplarétegű, különleges, nagy teljesítményű szálakból készült futófelületnek köszönhetően a gumiabroncs kiváló stabilitást nyújt, a méretéhez képest alacsony súllyal.  Emellett a Ventus S1 evo 3 ev futófelületét kifejezetten az elektromos járművek magas nyomatékára tervezték, amely nedves és száraz úton egyaránt kiváló tapadást biztosít.

/Forrás: Hankook/

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!