A Proxes Comfort második lett az Auto Express tesztjén

A Toyo Tires, melynek hivatalos magyarországi forgalmazója az AKH – Gumi.hu, gumiabroncsa 98,9%-os összértékeléssel a második helyet szerezte meg az Auto Express 2023-as nyári gumiabroncstesztjén. A Proxes Comfort abroncs kiérdemelte a magazin „Ajánlott” státuszát.

Toyo Tires

A hetente megjelenő Auto Express az Egyesült Királyság legnagyobb példányszámú autós magazinja. Az újság a legújabb autókról szóló alapos ismertetőiről és tesztjeiről ismert, valamint nagy megbecsülésnek örvend. Abroncstesztjeit nagy érdeklődés övezi és széles körben olvassák. A lap így méltatta a Proxes Comfort gumiabroncsot: „A Toyo lenyűgözően teljes, jól kiegyensúlyozott csomagot állított össze a tesztek során. A Proxes Comfort kiváló vezetési élményt nyújtott.”

A magazin a továbbiakban úgy jellemezte az abroncsot, hogy „kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott minden szakágban”, valamint „erős teljesítményt nyújtott száraz úton”, hozzátéve, hogy a Proxes Comfort kevesebb, mint egy méterrel maradt el a legjobbaktól fékezésben, és körülbelül egy másodperccel volt lassabb a kezelhetőségi pályán, mint a győztes abroncs.

A magazin a teljesítményteszteken nyújtott teljesítménye mellett megjegyezte, hogy a Proxes Comfort a harmadik helyen végzett az üzemanyag-fogyasztás terén.

A Toyo Tires új európai gyárában, Szerbiában gyártott Proxes Comfort abroncsot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a technológiailag fejlettebb járművek igényeinek, amelyek nagy sebességű stabilitást és csendes kényelmet igényelnek nagy távolságokon. A kiváló kezelhetőség és fékezés biztosítja, hogy a vezetők élvezhessék a kiváló stabilitást és a nyugodt teljesítményt.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!