Az AMTS jubileumi, 15. éve lezajlott – Ilyen volt

Toyo Tires

Az AMTS életében a 2021-es év rendhagyó volt, ugyanis a legnagyobb hazai autó show két szezonnyi kihagyás után egy roppant színvonalas jubileumi rendezvénnyel tért vissza. Az Automobil és Tuning Show a megújult Hungexpo területén kapott otthont, idén az első nagy kiállításként.

A sokszínű rendkívül nívós kiállított gépek mellett a rendezvény számtalan élményt kínált a látogatóinak, így a család minden tagja megtalálhatta a hozzá legközelebb álló rendezvényelemet. Több mint 220 önálló kiállító felhozatalában közel 1.000 jármű volt megtekinthető. Ugyanakkor egyetlen belépőjegy áráért pedig ezúttal is tiz, önmagában is teljes értékű rendezvény volt kint megtekinthető.

Az AMTS fő eseménye pénteken kora délután került megrendezésre, melyet Dr. Palkovics László, Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője nyitott meg. Az esemény után a továbbiakban a nagyszínpadon egy órás showműsor keretein belül mutatkoztak be a hazai autógyártás nagy nevei közül néhányan.

Az Autómobil és Tuning Show a kihagyások utána valami jelentősebbet szeretett volna kínálni a látogatók számára, mind nemzetközi, mind pedig hazai téren. Több vélemény szerint is ez volt minden idők egyik legszínvonalasabb AMTS-e. A kiállítók rendkívül széles palettán mozogtak, így az ide látogatók több, itthon még nem látott építést, veterán autókat, valamint színvonalas válogatást tekinthettek meg a tuning gépek rengetegéből.

AMTS
AMTS

A legméretesebb standot ebben a szegmensben az Abroncs Kereskedőház hozta a helyszínre. A TOYO Tires támogatásával számos pazar, itthon még sohasem látott tuning autó érkezett hazánkba. Ezenkívül a TOYO Tires támogatásával került sor a nyereményautó megépítésére is, amely a márka új Proxes abroncsaival lett felszerelve. Mindemellett pedig a minőségi motorolajat a Castrol biztosította a járműhöz.

AMTS Castrol

Találkozzunk jövőre is az AMTS-en!

További érdekességek az idei AMTS-ről az alábbi cikkünkben.

Az átépítés fontos szakaszait megtekintheti cikkünkben.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!