Alacsony zajszintű gumiabroncsok a Kia EV6-hoz – Kumho Tire

Alacsony zajszintű gumiabroncsokat szállít a gumigyártó vállalat, hangelnyelő technológiájával készült habból az EV6-hoz, a Kia első akkumulátoros elektromos járművéhez.

Az EV6 a Kia első akkumulátoros elektromos járműve (BEV), amely az elektromos globális moduláris platformon (E-GMP) alapul, amely a Hyundai Motor Group autóinak következő generációs elektromos járműplatformja. Teljes feltöltéssel legfeljebb 475 kilométer megtételét kínálja felhasználóinak. 3,5 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órát, és rendkívül gyors töltési sebességgel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy 18 perc alatt töltse fel a járművet 80%-ra. A korszerű és stílusos külsővel és belsővel rendelkező autó az iparág egyik vezető intelligens járműve.

Az EV6- a Kumho Crugen HP71 és az Ecsta PS71 (235/55R 19) gumiabroncsaival lett felszerelve. Mindkét gumiabroncs alacsony zajszintű, köszönhetően a gyártó K-Silent nevű hangelnyelő megoldásának.

A két modell olyan funkciókat kínál, amelyek az elektromos járművekhez (EV) készült gumiabroncsokhoz szükségesek, mint például az alacsony gördülési ellenállás, a jó kopásgátló teljesítmény és kiváló hajtóerő. A gumiabroncsok belsőjében lévő poliuretánhabból készült hangelnyelő anyagok segítenek csökkenteni a bennük lévő légrázkódás által okozott rezonanciazajt, amely akkor keletkezik, amikor az abroncs érintkezik az úttal.

alacsony zajszintű

A rezonanciazaj csökkentésének maximalizálása érdekében a K-Silent rendszer optimalizálja a hangelnyelő anyagok alakját és tulajdonságait. Ennek a megoldásnak a középpontjában egy olyan konfiguráció áll, amely számos elemet figyelembe vesz, beleértve a gumiabroncsokhoz használt hangelnyelő anyagok kialakítását, területét és szélességét. A Kumho 2014-ben fejlesztette ki a K-Silent rendszert, és Koreában és a világ más országaiban szabadalmakat szerzett a hangelnyelő anyagok alakjára és tulajdonságaira.

„Most már képesek vagyunk kielégíteni a különböző igényeket a zajszintre vonatkozóan azáltal, hogy alacsony rezonanciájú gumiabroncsokat kínálunk, amelyeket saját fejlesztésű K-Silent rendszerünkkel fejlesztettünk az EV6-hoz, a Kia első BEV-jéhez”-mondta Kim Insoo, a Kumho Tire értékesítési vezetője.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!