Cash & Rocket – Mit kapunk, ha 80 nőt, 40 fenntartható autót és négy nap vezetést kombinálunk?

Cash & Rocket 2022 jótékonysági vezetés

A hónap elején az Apollo Tyres szponzori támogatást és oktatási „Tyre Masterclass”-t biztosított a „Cash & Rocket 2022 Sustainable Tour” jótékonysági vezetési esemény számára, amely pénzeszközöket gyűjt a rászoruló nők és gyermekek számára, oktatáson keresztül támogatja a nemek közötti egyenlőséget.

A négy napon át (június 9. és 12. között) zajló turné során 80 női résztvevő több, mint 373 000 GBP-t gyűjtött össze számos jótékonysági szervezetnek, köztük a Sumbandila-nak, a Helen Bamber Alapítványnak és a Spanyol Vöröskeresztnek. Az Apollo Tyres, amely az első abroncsgyártó cég, amely szponzorálja ezt az eseményt, prémium termékmárkája, a Vredestein kiemelt helyen szerepelt a résztvevő autókon és a rendezvény tábláin.

Az idei év volt az első Cash & Rocket Sustainable Tour, ahol mind a 40 autó, ugyanazzal a Vredestein jelöléssel, piros színben pompázott. A spanyolországi Barcelona szívében induló útvonalon a csapatok a milánói Provence-n keresztül haladtak, majd az olaszországi Firenzében fejezték be útjukat.

A turné során az Apollo Tyres előadást tartott a franciaországi Chateau Roquelune-ban, az eseményre kijelölt képviselője, Yvette Houtgraaf (más néven Het AutoMeisje) vezetésével. A résztvevőket az évszak-specifikus abroncsok különböző jellemzőivel ismertették meg, többek között a Vredestein téli, nyári és négyévszakos abroncsok díjnyertes választékával foglalkoztak. Az Apollo Tyres a francia Allopneus gumiabroncs-kereskedővel is összeállt, hogy bemutassa, hogyan kell abroncsot cserélni.

Vredestein csapat – Cash & Rocket

A túrán részt vevő Vredestein csapata egy Audi Q3 Sportback 45 TFSI E plug-in hibridet vezetett, amely Vredestein Quatrac Pro négyévszakos abroncsokkal volt felszerelve. A járművekek többek közt Gala Gonzalez modell- és divatblogger, valamint a Majorelle online divatkereskedés kreatív igazgatója, Rachel. Zeilic vezette.

Benoit Rivallant, az Apollo Tyres Europe elnök-vezérigazgatója a következőket mondta: „A Cash & Rocket egy fantasztikus esemény, amely nagyszerű munkát végez annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet és adományokat gyűjtsön néhány nagyon méltó ügyre. Most, hogy a turné a fenntarthatóság jegyében zajlik, elérkezett az idő, hogy bemutassuk a Vredestein márkát, amely az elektromobilitás új korszaka felé tart. Valamennyi érintett lelkesedése valóban inspiráló, és izgalmas volt, nagyszerű dolog részt venni az esemény sikerében.”

Nyilatkozatok az eseményről

Julie Brangstrup Watts, a Cash & Rocket alapítója így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Vredestein márka szponzora lehet az idei turnénak, ami eddig a legnagyobb és legjobb. Valóban inspiráló csapatunk volt tehetséges és erős nők közreműködésével, támogatásukkal és részvételükkel hangsúlyozták az egyenlőség és a fenntarthatóság fontosságát.”

A 2011-ben alapított Cash & Rocket azzal a vízióval jött létre, hogy változást hozzon a rászoruló nők és gyermekek motiválásával és támogatásával szerte a világon. A jótékonyságot és a turnét számos befolyásos női nagykövet támogatta.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!