A Toyo Tires az European Athletics müncheni partnere

European Atheltics

2022. augusztus 11. és 21. között Münchenben rendezik az Európa-bajnokságot. A több sportágat felölelő esemény része lesz az Europen Atheletics bajnokság is, amelyet a Toyo Tires partnerként támogat.

European Athletics Bajnokság

Az European Athletics Bajnokság az Európa-bajnokság része, amelyet idén a müncheni Olympiaparkban rendeznek meg. 50 nemzet 4700 sportolóját várják az atlétika, a strandröplabda, a kenu, a művészi gimnasztika, a kerékpározás, az evezés, a sportmászás, az asztalitenisz és a triatlon kilenc szakágában.
Augusztus 15. és 21. között az Olympiastadionban és München belvárosában rendezik meg a különböző atlétikai szakágakat. Az augusztus 15-i maratontól és a férfi és női 4×100 méteres váltó augusztus 21-i döntőjéig az európai atlétika izgalmas programot kínál.

A Toyo Tires 2018 óta, mikoris Berlinben rendezték meg a nyári játékokat, az Európai Atlétika partnere. A 2020-ra tervezett párizsi European Athletics Bajnokságot a koronavírus-járvány miatt le kellett mondani. Annál is inkább várjuk a müncheni eseményt, ahol kulturális fesztivált is terveznek az Olympiaparkban, a Königsplatzon és az Olimpiai Regatta pályán.

Kenta Kuribayashi, a Toyo Tire Europe GmbH elnöke is elégedett a European Athletics-szel való együttműködéssel kapcsolatban:
„A Toyo Tires büszke arra, hogy 2018 óta az European Athletics partnere. A bajnokság szellemisége, a kihívás, hogy a legjobbak legyünk, szorosan tükröződik. saját cégünk nagyra értékeli, hogy az atlétika sportága szorosan összefonódjon a Toyo Tires márkával. Miután a 2020-as párizsi bajnokságot a járvány miatt törölték, a müncheni eseményt a versenyzők és a nézők egyaránt nagyon várják.”

Hazai sikerek

Kovács Zsófia aranyérmet szerzett vasárnap ugrásban a női torna-Európa-bajnokságon Münchenben – tudósított a Magyar Távirati Iroda.

A Dunaújvárosi KSE versenyzője a csütörtöki selejtezőben 13,816 pontot kapott az ugrásaira, s ezzel első helyen került a döntőbe.

MÜNCHENI MULTISPORT-EB

NŐI TORNA, UGRÁS

1. Kovács Zsófia 13,933 pont

2. Asia D’Amato (Olaszország) 13,716

3. Aline Friess (Franciaország) 13,599

European Athletics

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!