Falken: Teherautóktól a versenypályáig

A Falken, melynek hivatalos forgalmazója a Gumi.hu, az eddigi legszélesebb gumiabroncs kínálatát mutatja be a Tire Cologne 2024 kiállításon, melyben az energiatakarékos EV abroncsoktól kezdve a terepgumikig, az inspiráló UUHP-ig és a haszongépjárművekre jellemző mintázatokig minden típus megtalálható lesz.

A 400 m²-es standon a látogatók olyan élvonalbeli abroncsokat láthatnak, mint a teljesen új, akár 300 km/órás sebességre is jóváhagyott UUHP AZENIS RS820 motorsport/pályanapra szánt abroncs. Az idei rendezvényen debütál az új Falken ZIEX ZE320. A ZIEX ZE310 utódja elhagyja az „ECORUN” utótagot és környezetbarátabb lesz elődjénél. Törökországban gyártják, új mintázata és töltőanyaga fenntarthatóbbá teszi.

2024-ben a valaha volt legszélesebb abroncskínálatunk kerül forgalomba, biztosítva a kereskedők számára a választékot egy olyan márkától, amelyben megbíznak” – mondta Markus Bögner, a Falken Tyre Europe GmbH ügyvezető igazgatója. „A teherautóktól a kisteherautókig, a pályanapok szerelmeseitől az EV-specifikus abroncsokat keresőkig még több járművezető és flottaüzemeltető választhatja abroncsainkat, amelyek lenyűgöző technológiai és teljesítményszintet nyújtanak az árhoz viszonyítva.

Teherautóktól a versenypályáig
Forrás: Falken

A szezonális gumiabroncsok iránti növekvő keresletet tükrözve a Falken bemutatja legújabb HS02 PRO téli mintázatát, a négyévszakos AS220 PRO-t, valamint az extrém Winterpeak F-ICE1 és F-Snow termékeket. A könnyű haszongépjárművek üzemeltetői robusztus, hosszú élettartamú LINAM téli, nyári és négyévszakos abroncsokat találnak a kiállításon, valamint a Falken flotta szakértői is jelen lesznek, hogy ismertessék a Falken abroncsok felszerelésének kereskedelmi előnyeit.

Az iparág vezető európai kereskedelmi rendezvényén való korábbi megjelenésekhez hasonlóan, valamint a digitális motorsport területén való terjeszkedésével összhangban – a Falken hivatalos Esports csapata ebben a szezonban három bajnokságban is részt vesz – a Falken egy szimulátorral készül, amelyen a látogatók kipróbálhatják vezetési képességeiket.

A Falken abroncsai a szállítmányozásban, a versenypályán és a hétköznapi autóutak során is bizonyítanak. Ha új Falken nyári abroncsokon folytatná az utat, országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban 5.000 Ft kedvezménnyel szereljük fel a gumikat.

Válogasson kedvére Falken nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!