GUMI.hu – Ország Boltja 2022. minőségi díj 2. helyezett

Büszkék vagyunk, hogy az Abroncs Kereskedőház webáruháza a gumi.hu a 2021. évi 3. helyhez képest, 2022-ben elnyerte az Ország Boltja minőségi díjának 2. helyzettjét. A 2. helyezett kifejezetten szép eredménynek számít, tudva, hogy az autó-motor kategória, melyben a gumi.hu indult, igen széles. Ebben a kategóriában szerepel minden, ami az autózáshoz, motorozáshoz kapcsolódik, mint például az autóalkatrészek, gumiabroncsok stb.

gumi.hu logo

A díj elnyerése közös érdem, kiemelt szerepe van az innovációknak és a kiemelt ügyfélkezelésnek, melyekre cégünk igyekszik az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetni. jóleső visszajelzés ez számunkra, miszerint vásárlóink is értékelik erőfeszítéseinket, amiket annak érdekében teszünk, hogy a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki igényeiket.

gumi.hu ország boltja 2022

Ország Boltja verseny

Az Ország Boltja megmérettetést az Árukereső.hu szervezi partnerei számára, ahol a részvétel díjtalan. Célja, hogy az online térben vásárló közönség szavazatai és a tényleges vásárlás utáni értékelések segítségével megtalálják a legnépszerűbb, legjobban teljesítő webáruházat.

A versenyen résztvevő több száz webáruház összesen 13 kategóriába kap besorolást, ahol elnyerhetik a díjakat.

Az Ország Boltja verseny 3 megmérettetésből áll

  • Verseny a Minőségi díjakért
  • Verseny a Népszerűségi díjért
  • Verseny az Ország Boltja fődíjért

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!