Hankook iON evo SUV: A Tökéletes Nyári Gumiabroncs a CUPRA Tavascan Modellhez

Az elektromos járművek piacának dinamikus fejlődése új megoldásokat igényel. A Hankook iON evo SUV gumiabroncsai az elektromos SUV-k csúcsmodelljeihez, mint a CUPRA Tavascan, tökéletes választást kínálnak. Ezek a prémium nyári gumik a sportos vezetési élményt és a kényelem fenntartását egyesítik, mindezt alacsony gördülési ellenállással és zajcsökkentéssel.

Sportos Vezetési Élménnyel Párosuló Kényelem

A Hankook iON evo SUV abroncsok nemcsak sportos vezetési élményt biztosítanak, hanem a CUPRA Tavascan elektromos SUV-kupé specifikus igényeire szabottak. A nagy tapadást biztosító gumikeverék és az „e-Performance” jelöléssel ellátott sportkialakítás révén az abroncs kiváló tapadást és rövidebb féktávot nyújt, így még sportos vezetési stílus mellett is biztonságosan használható.

A Hankook prémium gumiabroncsai 19-től 21 colos méretben érhetők el. A 21 colos változat sportkialakításban is kapható, így a CUPRA Tavascan tulajdonosai egyaránt élvezhetik a dinamikus vezetést és a maximális kényelmet.

Innovatív Zajcsökkentés: Csendes Utazás, Maximális Kényelem

Az elektromos járművek egyik legnagyobb előnye a csendes működés, és a Hankook iON evo SUV ezen a téren is kimagasló teljesítményt nyújt. Az abroncsok zajszintje mindössze 66 decibel alatt van, ami jelentősen hozzájárul az autózás kényelméhez. A Hankook által kifejlesztett Opti Pitch technológia optimalizálja a futófelületi blokkok számát és méretét, minimalizálva ezzel a menetzajt.

Fenntartható Megoldások és Technológiai Újítások

A Hankook iON evo SUV abroncsokat kifejezetten az elektromos járművek speciális igényeire tervezték. A magas szilikatartalom kiváló tapadást biztosít nedves útfelületen, míg a növényi olaj tartalmú gumikeverék növeli a fenntarthatóságot és csökkenti a kopást. A SEALGUARD® technológia pedig defektbiztossá teszi az abroncsot, így akár egy szög befúródása után is folytathatjuk az utazást, anélkül hogy le kellene állnunk.

Aerodinamikai Kialakítás a Hatékonyságért

Az elektromos járművek hatékonysága szorosan összefügg az aerodinamikával. A Hankook iON evo SUV abroncsok mintázatát és oldalfalát úgy alakították ki, hogy a lehető legkisebb légellenállást biztosítsák, ezáltal növelve a hatótávolságot és az üzemanyag-hatékonyságot. A mérnökök figyelmet fordítottak minden részletre, hogy a CUPRA Tavascan a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, még sportos vezetés esetén is.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: https://www.hankooktire-mediacenter.com/hu/sajtokozlemeny/news/a-hankook-ion-evo-suv-nyari-gumiabroncsokkal-szereli-fel-a-teljesen-elektromos-cupra-tavascan-modell/