Evolúció a nagyobb teljesítményért télen – Hankook iON i*cept téli gumiabroncs

Az optimális teljesítmény érdekében a Hankook iON i*cept kitolja a kompromisszumok határait. A iON i*cept kifejezetten elektromos járművekhez készült, ennek ellenére ötvözi mindkét járműfajtához készül abroncsok legjobb tulajdonságait.

Hankook

Kiváló kezelhetőség és nyomatékátvitel a téli utakon

A iON i*cept-t kifejezetten arra tervezték, hogy megbirkózzon az elektromos járművek nagy nyomatékával, és hogy precíz kezelhetőséggel Ön biztonságban legyen a téli útviszonyok minden veszélye ellenére is.

A futófelület mintázatának merevségét úgy optimalizálták, hogy a középső részen 2D-s, és a környező blokkokban pedig 3D-s lamellák találhatók. Emiatt a iON i*cept kiváló kezelhetőséget biztosít bármilyen téli útfelületen.

iON i*cept lamellái optimalizált szögben állnak, hogy javítsák a fékhatást és a húzóerőt hóban. A lamellák pontos szöge jelentősen növeli a biztonságot havas utakon.

Minimalizált zaj

A iON i*cept V alakú mintázata miatt eloszlik a zaj, mert a belső és külső blokkok felváltva érintkeznek az út felületével, ráadásul így a húzóerő is nő havas úton.

Az abroncs gördülési zaja drasztikusan csökkenthető, a különböző méretű blokkrendszerek optimalizált sorrendjével. A iON i*cept optimális számú és méretű blokkrendszerrel rendelkezik, hogy ön azt hallgassa, ami igazán számít.

A iON i*cept csatornáinak bordázott felülete hatékonyan csökkenti a rezonanciát a talajjal való érintkezéskor, emellett természetesen megmaradnak a csatorna eredeti funkciói is.

Tovább csökkentett gördülési ellenállás

A iON i*cept kiváló minősítést ért el a gördülési ellenállás terén, köszönhetően a különleges gumikeveréknek, és az optimalizált vulkanizálási eljárásnak, ami az abroncs minden részét egyformán javítja.

Az Evolution gumikeverékben lévő szilika és egyéb környezetbarát anyagok magas koncentrációja, megfelelő futásteljesítményt és alacsony gördülési ellenállást biztosít.

A iON i*cept aerodinamikus profilja csökkenti a gördülési és a légellenállást, és a zajszintet.

Kiemelkedő kanyarstabilitás

Az abroncs megfelelő oldalfal merevsége létfontosságú annak érdekében, hogy el tudja viselni az elektromos autók nagyobb súlyát. A Hankook EV Contour Technológiájának köszönhetően 7%-kal javult a kanyarstabilitás, ami jobb kezelhetőséget biztosít az elektromos járművek számára.

Kiváló vizes tapadás

A váll blokkokban elhelyezett vízelvezető lamellák oldalirányba kivezetik a vizet a fő csatornából, ami maximális vizes tapadást eredményez.

Nagyobb Hatótávolság

A Hankook tisztában van azzal, mekkora probléma, ha az elektromos jármű télen több energiát fogyaszt. A gördülési ellenállás csökkentésével az akkumulátor tovább bírja, így Ön is messzebbre juthat. Néhány mérföld is létfontosságú lehet vészhelyzetben.

Válogasson kedvére téli gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!