Ken Block – a történet folytatódik Toyo abroncsokkal

Ken Block a Baja 1000 versenyen

BAJA újra töltve! Ken Block versenyezni fog a Baja 1000-en a 16 éves feltörekvő csillaggal, Jax Redline-nel, egy csúcsminőségű Geiser Bros által épített Trophy Truck-ban. Jax Block egyik kedvenc rallyautójába fog ülni, ami egy Ford Escort Cossie V2, így tovább fejlesztheti készségeit a versenyen. Az autót ugyanabba az „It’s A Living” festésbe csomagolták, mint a Subaru STI & Tuthill Safari Porsche rallyautóikat.

Ken Block bemutatja az 1100 lóerős szuper járgányát

A rallyverseny legendája, Block és a 16 éves, feltörekvő versenyző csillag, Jax Redline bemutatta 1100 LE-s Geiser Bros G6 offroad terepjáróját, amely vadonatúj 2021-es It’s a Living collab festést kapott egy élő bemutatópartin a Papas & Beerben, Rosarito-ban, Mexikóban. A rapper Lil Jon adott otthont a rendhagyó offroad terepjáró bevezető ünnepségének. Itt kapott helyet továbbá a csapat harmadik versenyzőjének bejelentése, a 2019 -es Baja 1000 győztesének, Alan Ampudia-nak, több ezer helyi rajongóval, pezsgővel és tűzijátékkal együtt. Az offroad terepjáró most csatlakozik a Block járművek illusztris csoportjába, melyeket a mexikói művész, Ricardo Gonzalez, más néven Living exkluzív dizájnjával látja el.  Ide tartozik a Block Subaru STI, Cossie V2 és Tuthill Safari Porsche Rally. „Izgalmas látni ezeknek a világoknak az egyesülését” – mondta Block. „Hihetetlen pillanat összehozni egy rally versenyzőt, két elképesztően tehetséges terepjáró versenyzőt egy olyan művész munkájával, mint Ricardo.”

A Hoonigan épített és újragondolt járművei a természetesen Toyo Tires abroncsokkal vannak felszerelve, ugyanakkor a márka a dizájnban is folyamatosan jelen van.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Korábbi Ken Block cikkek:

Ken Block Subaruval és Toyo abroncsokkal tér vissza

Ken Block a világ szuperautóival szemben