NEXEN TIRE labdarúgói partnerségek 2022 – mire számíthatunk?

A NEXEN TIRE a 2022–2023-as Premier League-szezonra meghosszabbítja együttműködését hivatalos partnerével, a Manchester City Football Club-bal

– A cég 2015 óta partner a klubbal

– A társaság újabb sikeres szezon elé néz a futballklubnál

A NEXEN TIRE örömmel bővíti eredményes együttműködését a Manchester City Football Club-bal a Premier League következő szezonjában (2022–2023). Augusztus 7-én, vasárnap a szezonnyitó mérkőzést játsszák a London Stadionban.

A NEXEN TIRE 2015 óta a Manchester City hivatalos partner az elit futballcsapattal. A sikeres partnerségnek köszönhetően a cég kibővítette együttműködését, az ujjak szponzoraként azzal, hogy 2017-ben a Premier League-ben először debütált márkalogójával a klub egyenruha ujján.

Erling Haaland, Kalvin Phillips és Julián Álvarez játékosokkal a Man Cityben a társaság újabb sikeres szezonra számít a futballcsapatnál.

Eközben a NEXEN TIRE továbbra is együttműködik a Manchester Cityvel több hazai, nemzetközi és offline marketingkampány keretében, hogy mindenhol erősítse a kapcsolatokat az ügyfelekkel és a futballrajongókkal.

Nexen Tire Manchester city

A NEXEN TIRE visszatér az Eintracht Frankfurt hivatalos gumipartnereként a 2022/23-as szezonra

A NEXEN TIRE, mint a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártója bejelentette, hogy a következő Bundesliga-szezonban folytatja sikeres együttműködését az Eintracht Frankfurttal. Augusztus 5-én, pénteken 20:30-kor az Eintracht Frankfurt nyitja meg a Bundesliga 2022/23-as szezonját az FC Bayern München elleni hazai mérkőzésen a Deutsche Bank Parkban.

A NEXEN TIRE a klub hivatalos szponzora. A partnerség hatodik meghosszabbításával a cég immár 12. egymást követő szezonban támogatja a szakmai csapatot.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az Eintrachttal nagyszerűen indult a szezon” – mondta Peter Gulow, a NEXEN TIRE közép- és kelet-európai alelnöke. „A klubbal a NEXEN TIRE továbbra is együtt fog dolgozni, és támogatja a közösséget és a szurkolókat. Bízunk benne, hogy sikereseb fogunk csapatban dolgozni, és ezáltal megerősítjük partnerségünket.”

„Az elmúlt évtizedben a NEXEN TIRE-vel való partnerségünk szoros barátsággá fejlődött. A vállalat példamutató és megbízható partnernek bizonyult regionális kezdeményezéseink keretében is” – mondta Arnfried Lemmle, értékesítési és marketing üzletág igazgatója és az Eintracht Frankfurt Fußball AG meghatalmazott képviselője.” „Öröm számunkra, hogy folytatjuk ezt a sikeres partnerséget, és kitartunk emellett az értékes kapcsolat mellett az elkövetkező években.”

A partnerség során a NEXEN TIRE közös marketingkampányokat folytat az Eintracht Frankfurt online csatornáin, hogy tovább növelje a márka ismertségét.

Emellett a cég márkalogója is látható lesz a stadionban a videókockán és a Bundesliga leghosszabb LED-es peremtábla-rendszerén, valamint az edző- és játékospadok ülésein.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!