Toyo Tires tuning autók az AMTS 2021-en

A Toyo Tires, japán gumiabroncs gyártó is részt vesz az AMTS -en, Európa egyik legnagyobb tuning showján, és bemutatja legújabb exkluzív tuning autóit.

Az idei AMTS Magyarország legnagyobb budapesti kiállító központjában, a Hungexpon kerül megrendezésre 2021. augusztus 27. és 29. között.

A Toyo Tires kiállításon a Klasen-Motors által hangolt Lamborghini Huracan, az EightEleven-Design által hangolt Porsche, valamint a Toyota GR Supra GT4 és a Novel Racing által hangolt Lexus RCF kupaautó látható.

A kiállításon a japán gumiabroncs gyártó felvonultat egy Klasen-Motors által tuningolt Lamborghini Hurican-t, egy EightEleven-Design által tuningolt Porsche-t, valamint egy Novel Racing által átalakított Lexus RCF-t és egy Toyota GR Supra GT4-t.

Autó tuning kiállítás

A Klasen-Motors német tuningcég által gyártott Lamborghini Huracan az egyetlen Lamborghini Németországban, ami beépített turbóval és TÜV jóváhagyással rendelkezik. A Lamborghini Huracan Toyo Proxes Sport abroncsokkal lett felszerelve.

A német EightEleven-Design autóipari tervezőstúdió mottója a Porsche tervezésekor a „Retro a jövőbe” volt. Különlegességek az autó alján az illesztések, valamint az egyedi gyártású felnik. A Porsche a Toyo Tyres Proxes R888R gumikkal lett felszerelve.

Toyo Tires AMTS Porsche
Porsche – retro design – Toyo Proxes R888R

Fenti két tuningcég által átalakított járművek bemutatásának premiere a 2021-es AMTS lesz!

A Novel Racing, japán tuningstúdió 2 autót vonultat fel a kiállításon, egy Lexus RCF-t és egy Toyota GR Supra GT4-t. A GR Supra GT4 a Toyota első versenyautója a GT4 kategóriában. A Lexus RCF számos tuningelemet kapott az átalakítás során, többek közt Aero dinamikát és új kipufogórendszert kapott. Mindkét autó számos sikert tudhat magáénak olyan világversenyeken, mint az egyik leghíresebb versenysorozat Nürburgring Endurance Series és a Nürburgring 24 órás verseny. A Toyo Tires kifejezetten ezekhez az autókhoz fejlesztette ki Proxes Slick 305/680/18 abroncsait, melyek az autókon felszerelve megtekinthetőek.

Toyo Tires Toyota GR Supra GT4
Toyota GR Supra GT4
Toyo Tires Lexus RCF
Lexus RCF

További érdekességek az idei AMTS-ről az alábbi cikkünkben.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!