Hankook Dynapro HPX négyévszakos túraabroncs – A tökéletes választás minden évszakra

Az autósok számára mindig is kihívást jelentett megtalálni az ideális abroncsot, amely minden időjárási körülmény között megbízható teljesítményt nyújt. A Hankook válasza erre a kihívásra a Dynapro HPX négyévszakos túraabroncs. Ez az abroncs nemcsak a változó időjárási körülményekhez alkalmazkodik, hanem kiemelkedő teljesítményt nyújt a biztonság és a tartósság terén is.

Forrás: https://www.hankooktire.com/hu/hu/tire/dynapro/hpx.html

Kiemelkedő teljesítmény minden időjárási körülmény között

A Dynapro HPX különlegessége az új, minden évszakra fejlesztett gumikeverék, amely kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosít, legyen szó száraz, nedves vagy havas útról. Az abroncs megnövelt érintkezési felülete egyenletesen oszlatja el a talajnyomást, így garantálva a maximális élettartamot és az egyenletes kopást. Mindezek mellett az abroncs élettartama akár 12%-kal hosszabb lehet versenytársaihoz képest, így hosszú távon is kiváló választás.

Biztonság mindenek felett

A Hankook különös figyelmet fordított a Dynapro HPX fékezési teljesítményére, amely kritikus szempont az autóvezetés biztonságában. Az új abroncs nedves úton 15%-kal, havas úton pedig 4%-kal jobb fékezhetőséget nyújt elődjéhez, a HP2-es modellhez képest. Ez azt jelenti, hogy a Dynapro HPX nemcsak kiváló tapadást biztosít, hanem a legfontosabb pillanatokban is megbízhatóan teljesít, amikor a fékezési távolság kulcsfontosságú lehet.

Széles választék a Dynapro sorozatban

A Hankook Dynapro sorozat nem csupán a HPX abronccsal szolgálja ki az autósok igényeit. A különböző vezetési stílusok és körülmények számára a Hankook többféle Dynapro abroncsot is kínál:

Dynapro HT: Négyévszakos abroncs, amely a mindennapi vezetéshez ideális választás.
Dynapro AT2 Xtreme: Terepabroncs, amely kiváló teljesítményt nyújt zord körülmények között.
Dynapro XT: Terepabroncs extrém körülményekhez.
Dynapro MT2: Tökéletes választás a hétvégi kalandokhoz, saras terepen.


A Hankook Dynapro HPX négyévszakos túraabroncs tökéletes választás azok számára, akik minden időjárási körülmény között a legjobbat akarják autójuk számára. Ha Ön is a biztonságot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartja szem előtt, akkor nézzen körül webshopunkban, és válogasson a Hankook gumiabroncsai közül!

Látogasson el a gumi.hu weboldalára, és készülj fel a változó időjárási viszonyokra a megfelelő abroncsokkal!

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!