Idén is találkozunk az AMTS-en?

Az AKH (Abroncs Kereskedőház) – Gumi.hu a Toyo Tires és a Castrol közreműködésével idén is az egyik fő támogatója a 2023.03.17. – 19. időszakban megrendezésre kerülő AMTS-nek.

De mi is az az AMTS?

Az AutoMobil és Tuning Show Közép-Kelet Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása. A rendezvény folyamatosan, évről-évre növekszik és fejlődik, egyre több résztvevővel büszkélkedhet, mind kiállítói, mind látogatói oldalról. Premiernek, valamint exkluzív látnivalónak ad otthont: vitathatatlanul az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező magyar kiállítás.

Az AKH-ról

Az 1995-ben családi vállalkozásként alapított AKH a magyar gumiabroncspiac értékesítési és szolgáltatási területén belül több kategóriában is piacvezető.

Az AKH az abroncskereskedelem és az autószerviz szolgáltatás mellett acél- és könnyűfém felnik forgalmazásával is foglalkozik. 2016-tól pedig a BP, a Castrol prémium minőségű kenőanyagainak kiemelt forgalmazója lett a vállalat.

Az ügyfelek precíz kiszolgálását 11 budapesti szerviz biztosítja. Ugyanakkor a gumi.hu webáruházában a forgalmazott termékek biztonságosan és kényelmesen megvásárolhatóak.

Keresse az A50-es pavilonban standunkat és találkozzunk idén is az AMTS-en!

toyo tires logo

Tudta, hogy az AMTS-en egy autót is nyerhet? Megvásárolt jegyével indulhat a Toyo Proxes abroncsokkal felszerelt SEAT Leon FR-ért!

A nyereményautó építése során a szakemberek kizárólag Castrol motorolajat használtak!

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át országszerte több, mint 200 helyen.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!