Az EV Folyadékok Frissítése: Castrol Bemutatja az Új ON EV Nedves-sebességváltó Folyadékokat

A Castrol ismét egy fontos lépéssel járul hozzá az elektromos járművek jövőjéhez. Ahogy a világ egyre inkább az elektromos közlekedés felé halad, a Castrol folyamatosan fejleszti termékskáláját, hogy megfeleljen az iparági igényeknek. Az elektromos járművek (EV-k) terjedésével egyre nagyobb figyelmet fordítunk a sebességváltó-folyadékok technológiai innovációira. Az új Castrol ON EV nedves-sebességváltó folyadékok már elérhetők a műhelyek számára, és jelentős előrelépést jelentenek az EV-k teljesítményének és hatékonyságának növelésében.

Forrás: https://www.castrol.com/hu_hu/hungary/home/products/our-brands/automotive/castrol-on.html

A Világ Elektromos Jövője

Az elektromos járművek száma gyorsan növekszik világszerte, és várhatóan 2040-re a globális járműpark akár egymilliárd elektromos autóból és teherautóból állhat. A Castrol része ennek az átalakulásnak, és együttműködik a vezető autógyártókkal, hogy elősegítse ezt az elektromos jövőt. Nem véletlen, hogy a világ négy nagy autógyártója közül három a Castrol ON EV-folyadékot választotta gyári feltöltéshez.

Új EV Sebességváltó Folyadékok

2022-ben a Castrol bemutatta az első elektromos járművekhez készült sebességváltó-olajat, az EV Transmission Fluid D1 és D2 változatokat. Most két új terméket jelentünk be: a Castrol ON EV nedves-sebességváltó folyadék W2 és W5 verziókat. Ezek a nagy teljesítményű és hatékony, teljesen szintetikus folyadékok kifejezetten nedves e-motorral rendelkező sebességváltókhoz készültek, ahol a motor közvetlenül a sebességváltó-folyadékba merülve működik.

Technológiai Innováció

Az elektromos motorok alacsony fordulatszámon különösen nagy nyomatékot adnak le, ami komoly kihívást jelent a sebességváltók számára. A Castrol ON EV nedves-sebességváltó folyadékok alacsony viszkozitású összetétele biztosítja az alacsony elektromos vezetőképességet és fokozott rendszervédelmet. Ez segíti az e-motorokat abban, hogy alacsonyabb hőmérsékleten működjenek, így hatékonyabbá téve azokat.

Előnyök és Alkalmazási Területek

Az új Castrol ON EV folyadékok segítenek meghosszabbítani az elektromos hajtásrendszerek élettartamát, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az EV-k egyetlen töltéssel még messzebbre jussanak. A Castrol ON EV W2 sebességváltó-folyadék alkalmas az MG-modellek, mint például a Marvel R, MG-HS, és MG-ZS EV használatára, míg a Castrol ON EV W5 verzió a BYD Seal modellekhez és minden száraz e-motorral rendelkező BYD-modellhez használható.

Csomagolás és Biztonsági Figyelmeztetések

A termékek 5 literes kiszerelésben kaphatók, és kizárólag professzionális használatra szántak, tekintettel a rendkívül alacsony viszkozitás és a fokozott veszélyesség miatt. A termék címkéjén feltüntettük a „Kizárólag professzionális használatra” figyelmeztetést, és a gyermekektől való távol tartásra vonatkozó utasítást minden nyelvre lefordítva.

A Castrol továbbra is elkötelezett amellett, hogy innovatív megoldásokkal támogassa az elektromos járművek fejlődését. Az új Castrol ON EV nedves-sebességváltó folyadékok segítenek abban, hogy az EV-k hatékonyabban működjenek, tovább tartsanak, és még nagyobb teljesítményt nyújtsanak. Az elektromos jövő már itt van, és a Castrol kész segíteni abban, hogy Ön is része legyen ennek az átalakulásnak.