Rendhagyó sajtóeseményt tartott a Triangle Tire a Hungaroringen

A Triangle gumiabrocs márka, melynek hivatalos magyarországi forgalmazója az AKH, egy rendhagyó sajtóesemény keretében látta vendégül a hazai és nemzetközi sajtó képviselőit a Hungaroringen.

Az EffeXperience nevet viselő rendezvényen a résztvevők a Triangle EffeXSport abroncsokat tesztelhették, melyeket sportautókra szereltek fel. Az eseményről Szentkuti Ákos készített beszámolót, amely a Totalcar oldalán olvasható.

Fotó: Szentkuti Ákos / Totalcar

A Triangle marketingigazgatója, Angelo évtizedek óta foglalkozik gumiabroncsokkal. Hosszabb ideig élt Magyarországon, így magyar nyelven is köszöntötte a résztvevőket. Az esemény közvetlen hangulatban telt, mellőzve az ilyenkor szokásos órákig tartó prezentációkat. Ehelyett egy rövid, az eseményt megelőző napokban a Hungaroringen készült, hangulatfilm megtekintése után a résztvevők birtokukba vehették a pályát.

Fotó: Szentkuti Ákos / Totalcar

A Triangle az EffeXSport abroncsaival, amely az egyik legfrissebb fejlesztésük, a legsportosabb utcai kategóriát célozza meg. A résztvevők olyan sportautókon tesztelhették a Triangle EffeXSport abroncsait, mint az Alpine A110S, a Volkswagen Golf VIII R, a Mercedes A45S AMG és a BMW M850i. Az abroncsok kiállták a próbát a tűzforró aszfalton a háromnapos tesztelés során és a kínai gyártókkal szemben szkeptikus újságírókat is meggyőzte teljesítményük és megbízhatóságuk.

Fotó: Szentkuti Ákos / Totalcar

A Triangle abroncsok előnye, hogy gazdaságos árszínvonalat képviselnek, miközben magas minőségi szabványoknak felelnek meg. A Triangle szigorú minőségellenőrzéseket alkalmaz gyártási folyamatai során, hogy megbízható és tartós gumiabroncsokat kínáljon a piac számára. A Triangle Tire elindította Triple Elégedettség Programját, mellyel egyedülálló módon biztosít garanciát a felhasználók számára.

Az AKH a Triangle hivatalos forgalmazójaként május végén adta át az első olyan szervizét, amely a Triangle márka arculati elemeit viseli. Az Árpád Fejedelem útján található az első Triangle szignalizált szerviz Kelet-közép Európában.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!