TOYO TIRES Proxes Sport gumiabroncsokat kap az új MAZDA CX-80 crossover SUV

A Toyo Tires Proxes Sport 235/50 R20 méretű gumiabroncsai az új Mazda CX-80 crossover SUV hivatalos gyári felszerelésének részévé válnak, melyet a Mazda Motor Corporation 2024. október 10-től kezdett árusítani Japánban.

Proxes Sport – A Mazda CX-80 hivatalos gumiabroncsai

Az új Mazda CX-80 egy „elegáns és kielégítő vezetési élményt nyújtó SUV” koncepcióval készült, és ebben kulcsszerepet játszanak a Toyo Tires által biztosított Proxes Sport gumiabroncsok. Ezek az abroncsok a Toyo Tires Proxes sorozatának technológiáját örökölték, amely a márka globális zászlóshajójának számít. A Mazda CX-80 igényeihez igazodva ezek az abroncsok kiváló egyensúlyt biztosítanak a gumiabroncsokkal szemben támasztott legfontosabb követelmények között, mint például a csökkentett gördülési ellenállás, a száraz úton való stabil kormányozhatóság, a nedves tapadási teljesítmény és a csendes futás.

A Toyo Tires Proxes Sport abroncsai nemcsak a jármű teljesítményét fokozzák, de nyugodt és magas minőségű vezetési élményt is nyújtanak.

A TOYO TIRES-ről

A TOYO TIRES egy vezető globális gumiabroncsgyártó, amely innovatív technológiájú és kiváló teljesítményű abroncsairól ismert. Az 1945-ben Japánban alapított vállalat mára az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó a világon. Az évtizedes tapasztalatok és a széles termékkínálat révén – legyen szó személyautókról, teherautókról vagy SUV-król – a TOYO TIRES kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a környezetbarát megoldásokra.

A vállalat nagy erőfeszítéseket tesz a gördülési ellenállás csökkentésére és az üzemanyag-hatékonyság javítására. Számos díjat nyertek el termékdizájn, innováció és teljesítmény terén, ezzel is bizonyítva elkötelezettségüket a legmagasabb minőségi szabványok fenntartása mellett, és hogy termékeik megfeleljenek a folyamatosan változó piaci igényeknek.

Válogasson kedvére Toyo Tires kínálatunkból, szereltesse át több, mint 150 ponton országos Gumi Pont Szerviz hálózatunkban.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!