Új Versenyt hirdet a Vredestien a 1000 Miglia futamon

Új versenyt hirdettek meg a Vredestein prémium abroncsmárka és az ikonikus 1000 Miglia klasszikus autóverseny közötti partnerség megünneplésére. Az Apollo Tyres tulajdonában lévő Vredestein két izgalmas VIP élményt kínál az eseményre, ideértve a visszaút repülőjegyeit Milánóba és egy hároméjszakás szállást egy négycsillagos szállodában.

2023 június 12-én a nyertesek kizárólagos hozzáférést kapnak a paddock-hoz, ahol közelről megtekinthetik az összes 405 értékes klasszikus járművet a hivatalos előfutam technikai ellenőrzésénél. Ezt a következő napon rendeznek meg a verseny hivatalos kezdése előtt, egyedülálló háttérmegtapasztalásként. A harmadik napon a nyertesek beléphetnek a 1000 Miglia faluba, majd kizárólagos pálya melletti hozzáférést kapnak, hogy láthassák a verseny izgalmas kezdetét.

A versenybe való belépéshez a részleteket 2023. április 30-a előtt kell benyújtani a Ready? Set… Win! oldalon.

Mint a „világ legszebb versenye”-ként ismert, idei 1000 Miglia öt napig tart majd és több mint 1000 mérföldet fed le. A verseny támogatja Brescia városát. A futamon a klasszikus autók Rómába utaznak majd, majd visszatérnek Bresciába.

A Vredestein márka 2017 óta részt vesz a 1000 Miglia versenyen, amikoris az esemény első hivatalos abroncspartnere lett. Idén a hivatalos Vredestein csapatot négy autó alkotja: egy 1955-ös Porsche 356 1500 Speedster, egy 1955-ös Salmson 2300 Sport, 1954-es Fiat 1100/103 TV Coupé Pininfarina és egy 1954-es Fiat 1100/103 TV Berlina Mille Miglia Original.

A 1000 Miglia Green versenyen is részt vesz egy Vredestien támogatású csapat, amely ugyanazt az útvonalat követi, mint a klasszikus 1000 Miglia, de elektromos járművekkel zajlik. Az ötödik éve megrendezett esemény az első szabályos verseny alternatív üzemanyagú járművek számára, így a 1000 Miglia úttörő szellemét hozza be egy nulla kibocsátású formátumba.

Egy Vredestein támogatású csapat is részt vesz a 1000 Miglia Green versenyen, amely ugyanazt az útvonalat követi, mint a klasszikus 1000 Miglia, de elektromos járművekkel zajlik. Az esemény az ötödik évében jár. Ez az első rendszeres verseny alternatív üzemanyagú járművek számára.

A Vredestien több mint 110 évnyi tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncs-piacon, széles prémium választékot kínál, amelyeket kifejezetten a klasszikus és veterán autók számára terveztek. A Sprint Classic, Sprint+, Snow Classic, Grip Classic és Transport Classic mind hagyományos stílust ötvöznek, modern technológiával a teljesítmény, akényelem és vezetői elégedettség optimalizálása érdekében.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!