in , ,

A Falken mostantól a Nürburgring Endurance Series hivatalos partnere

https://www.falkentyre.com/hu/press/article/NLS

A Falken mostantól a Nürburgring Endurance Series Hivatalos partnere

A Falken kibővíti autósport iránti elkötelezettségét, és a Nürburgring Endurance Series (NLS) új szponzora lesz a 2021-es szezonban. A megállapodás szerint az abroncsmárka saját emblémát helyez el a sorozat összes versenyző versenyautójának első szárnyain. Ezenkívül jelentős pálya menti jelzések lesznek a rajt / cél egyenesben és a győztesek dobogója, valamint a márkajelzés az NLS hivatalos honlapján, ezáltal további promóciós lehetőségeket teremtve a cég számára.

Kilenc versenyt terveztek a világ legnagyobb motorsport-bajnokságának idei versenynaptárába, amelyet az ikonikus Nürburgring Nordschleife rendez.

A Falken 1999 óta az NLS (korábban VLN néven ismert) sorozat, valamint a 24H versenyek hosszú távú résztvevője. Számos autóval voltak már versenyben, legutóbb két Porschéval, amelyek a tervek szerint 2021-ben térhetnek vissza.  

“A Falken több mint 20 éve aktív együttműködője a Nürburgring Nordschleife versenynek, mind saját csapatával, mind a Nürburgring Endurance sorozat partnereként, határozott elkötelezettséget tanúsított a motorsportok iránt.” – mondja Christian Stephani, a VLN VV GmbH & Co. KG. ügyvezető igazgatója. „Ezekben az időkben kifejezetten nagy szerepe van a szponzorokak, ezért fontos, hogy elkötelezettek legyenek a verseny iránt, hiszen a fejlesztések és a jövőbeni boldogulás csak ilyen partnerek révén valósulhat meg.”

“A Nordschleife mítosza, a pálya nehézsége, ami körül lengi a versenyt, mindig is nagy vonzerővel bírt számunkra.” – mondja Dennis Wilstermann, a Falken Tire Europe GmbH marketingese.

Hosszú ideje sikeres partnerként dolgozhatunk együtt a Nürburgringgel. Egyszerűen fogalmazva: „Nincs jobb pálya a gumiabroncsok teljesítményének bemutatására, mint a Nordschleife.”

https://globalrubbermarkets.com/266511/falken-confirms-two-car-entry-for-2021-nurburgring-24-hours-and-nls-series.html

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

McGregor az MMA bajnok visszavágót akar?

Gumi.hu – az Ország Boltja